Roda de calls

bloc d'enduro

Mika Ahola fitxa per JTG

0
El pentacampió Mika Ahola ha fitxat per la marca aragonesa JTG (Jotagas), que té al capdavant, en la secció enduro, al català Miki Arpa (en trial hi ha Jordi Tarrés).
El finés ha signat per a dos anys (2012 i 2013) per corre el Mundial, el Campionat d’Espanya i algunes curses a França i Itàlia.
Ahola farà anar la MK 300 2T, amb vàvula electrònica, i participarà en el seu desenvolupament.
De moment, Ahola no ha fet cap esment al seu bloc del seu fitxatge.
Font: www.abc-enduro.com (Traducció automàtica al català i versió original).
Font: pàgina de JTG (Traducció automàtica al català i versió original)
Foto: bloc de Mika Ahola.

Graham Jarvis guanya la Roof of Africa

0
L’anglès Graham Jarvis (Husaberg) ha estat el guanyador de la Roof of Africa (el sostre d’Àfrica) a Lesotho. Alguns l’anomenen la mare de l’enduro més dur i ja porta més de quaranta anys fent-se.
Amb aquesta cursa, guanyada amb la TE 300, Jarvis tanca un any on ha dominat el calendari de les curses extremes (Tough One, Hell’s Gate o Red Bull Romaniacs).
Font: pàgina d’Husaberg. (Traducció automàtica al català i versió original).
Foto: Graham Jarvis (per C.Dick, F.Brandl, N.Muzik).

Àlbum de fotos 2011 de Mika Ahola

0
L’actual campió del món d’E3, el finés Mika Ahola (HM Honda Zanardo), ha publicat al seu bloc un enllàç a l’àlbum de fotos de 2011. Un centenar llarg d’imatges espectaculars amb Ahola de protagonista, realitzades per diferents fotògrafs. Per passar una bona estona.
I mentrestant ja s’està preparant per la primera cursa del Campionat del Món de Super Enduro, l’indoor de Gènova, aquest dissabte.
Font: bloc de Mika Ahola. (Traducció automàtica al català i versió original)

Comença el ball de pilots i marques pel Mundial d’Enduro 2012

0
Com es habitual en aquest temps ha començat els canvis de pilots i l’aparició de nous equips o marques de cara al Campionat del Món d’Enduro Maxxis FIM 2012 (EWC 2012).
Dels de casa, fa uns dies ja parlàvem de la renovació d’Oriol Mena per Husaberg.
Ivan Cervantes continua a Gas Gas i a E2, tot i que torna als 4T (amb una Gas Gas 450 amb motor Yamaha). El seu company d’equip, Jordi Figueras, també segueix a E3.
La marca gironina també s’ha reforçat (i gairebé garantit) pel Mundial femení amb el fitxatge de la catalana Laia Sanz, que correrà a la vora de la francesa i actual campiona Ludivine Puy.
Ball de campions
Força moviments pel que fa als campions vigents. Juha Salminen segueix a Husqvarna però passa d’E1 a E2. I el camí invers fa l’actual campió d’E2, Antoine Meo, que passa a E1 a més de canviar de marca ja que ha deixat Husqvarna i ha fitxat per KTM.
I l’actual campió d’E3 Mika Ahola encara no ha renovat per HM Honda, tot i que fa un parell de dies estava signant a l’estand del distribuidor itàlià de la marca japonesa a l’EICMA de Milà. Si segueix en el mateix equip sembla que ho faria corren a E2.
Qui gairebé no seguirà amb la marca japonesa és Jeremy Joly, amb qui va guanyar el Mundial Júnior. Tot apunta a que el jove pilot francès disputarà el Mundial amb els colors de TM.
Nous equips
A ben segur que la novetat més destacada és l’aparició de la nova moto d’enduro Jotagas desenvolupada pel català Miki Arpa.
També s’ha anunciat la presència del retorn de l’Iron Team, amb motos KTM. Les mateixa marca que podria utilitzar un equip entorn de l’italià Alessandro Belometti.
Font: www.enduro-abc.com (Traducció automàtica al català i versió original).
Foto: Ivan Cervantes (arxiu Miquel Bresolí)

Publicat dins de EWC 2012 | Deixa un comentari

Xavi Galindo renova per Husaberg

0
El pilot de Massalcoreig (Segrià) Xavi Galindo ha renovat un any més per Husaberg. Tal com explica al seu bloc es centrarà en curses extremes i enduro indoor.
Xavi Galindo es mostra molt satisfet amb aquesta temporada, on només la mala sort ha impedit que encara obtingués millors resultats.
La renovació amb Husaberg coincideix amb la seva implicació directa amb el negoci familiar de motos, la botiga BeniMoto.
Font :bloc de Xavi Galindo (Traducció automàtica al català i versió original) i pàgina d’Husaberg (Traducció automàtica al català i versió original)
Foto: Xavi Galindo a la Basque Extreme (©KTM Images)

Publicat dins de Pilots | Deixa un comentari

KTM, cap a l’onzè Dakar consecutiu

1
KTM ha presentat el seu equip oficial pel proper Dakar 2012 on lluitarà per aconseguir l’onzè titol consecutiu.
I per si no en tenien prou amb l’actual campió, el català Marc Coma, i el també campió Cyril Despres a més de Joan Pedrero i Ruben Faria, se’ls hi ha afegit el campió d’enduro Johnny Aubert que ha passat mig Mundial en blanc per culpa d’una lesió.
Font: twitter i facebook de KTM.
Foto: Johnny Aubert, Ruben Faria, Cyril Despres, Marc Coma i Joan Pedrero (©KTm Images).

Oriol Mena guanya la primera Oliana Off Road

1
El català Oriol Mena (Husaberg) ha estat el guanyador de la primera Oliana Off Road, la cursa organtizada pel Moto Club Segre i que agafa el relleu del Memorial Toni Soler.
Mena es va imposar en la general de pilots federats per davant del seu company d’equip i gairebé local (és de Coll de Nargó), Jaume Betriu, i del campió espanyol de MX2, el també català José Luís Martínez (KTM). El primer júnior ha estat Gerard Esteve (Sherco) mentre que en la categoria Amater el primer classificat fou Ferran Puig (TM). En motos clàssiques el priemr fou David Beltran (Suzuki).
La cursa la van disputar 243 pilots, amb un recorregut de 72 quilòmetres, al que li van fer d’un a tres tombs, segons la categoria.
Font: pàgina de l’Oliana Off Road (Traducció automàtica al català i versió original).
Font: pàgina d’Husaberg. (Traducció automàtica al català i versió original).
Foto: Oriol Mena (©KTM Images).

L’Oliana Off road allarga un dia més, l’inscripció

0

Si t’ha passat per alt o encara t’ho estàs pensant en participar en l’Oliana Off Road ara tens una nova oportunitat per participar-hi ja que el Moto Club Segre, organitzadors de la cursa, ha allargat el termini d’inscripció fins divendres a les set del vespre.
Entre els inscrits hi ha els campions d’enduro Oriol Mena i Ramon Quer, a més a més de comptar amb la presència de guanyador del Dakar, Marc Coma.
L’Oliana Off Road vol recuperar l’esperit del dessaparegut Memorial Toni Soler.
La cursa, diumenge a partir de les deu del matí.
Font i foto: olianaoffroad.blogspot.com. (Traducció automàtica al català i versió original)

Johnny Aubert al Dakar

0
Johnny Aubert ha mostrat amb una piulada i al seu compte de facebook el número, el 21, que portarà al Dakar 2012 Argentina-Xile-Perú. També se’n fa ressò el twitter i el facebook de KTM.
Més endavant Aubert explica els preparatius que està fent amb moto pel gran ral·li. 50 quilòmetres amb la moto de cursa i 150 amb una de recanvi. I demà (dijous) es prepara per una sessió fotogràfica a la platja.
Recordem que Aubert es va lesionar a mitja temporada i que fins fa poc no ha tornat a rodar.
Foto: @Page Officielle Johnny Aubert

Publicat dins de Pilots | Deixa un comentari