Roda de calls

bloc d'enduro

Cervantes s’emporta l’Extrema… i la Clàssica de la Bassella Race 1

0
El català Ivan Cervantes (KTM)  s’ha presentat a Bassella amb ganes de revalidar la victòria de l’any passat a la Race 1.
I ho ha fet de manera sorprenent. Per una banda guanyant la Xtreme del dissabte, el que li dóna el primer lloc de la graella de diumenge.
I per altra, sorprenent a tothom amb la seva participació (i victòria) en la Clàssic Race.
El pilot de Cambrils ha arrancat últim però ha superat als altres 24 pilots i s’ha imposat al jove, 16 anys, Albert Pons (Montesa) i Fernando de Portugal (Yamaha)
Xtrem
Tornant a la Xtreme, Xavi León (Husqvarna) ha estat el més ràpid però ha estat superat per Cervantes i Taddy Blazusiak. Els pilots de Gas Gas, Antoine Basset i Oriol Mena completen els cinc primers llocs que formen la primera línia de sortida.
Infantil
En les curses infantils, la categoria Cadet ha estat per Alex Iscla (KTM), seguit de Marc Tarragona (TM) i Sergi Castillo (KTM).
I en la categoria Juvenil el primer lloc l’ha aconseguit Albert Fontova. Darrera seu, Valeri X. Mascarilla i Gerard Mercader, tots tres amb KTM.
Ara a espera fins diumenge, dia 16, on, a partir de dos quarts de deu del matí, més de 1.100 corredors disputaran la V Bassella Race 1.
Font: Bassella Race 1 (Traducció automàtica al català i versió original)
Foto: Ivan Cervantes clàssic (©Bassella Race 1) 

Gas Gas s’estrena a la Bassella Race 1 i a la Hell’s Gate

0
L’equip d’Enduro de la marca catalana Gas Gas obre la pretemporada aquest cap de setmana amb la seva participació a la Bassella Race 1. Els catalans Oriol Mena (Gas Gas EC250F) i Marc Solà (Gas Gas EC450F) la disputaran acompanyats dels nous fitxatges l’italià Jonathan Manzi (Gas Gas EC300 Racing), i els francesos Loïc Minaudier (Gas Gas EC250 Racing) i Antoine Basset (Gas Gas EC300 Racing).
Hell’s Gate
Per altra banda l’equip d’Extremes s’ha desplaçata Itàlia on estan corrent la Hell’s Gate. S’hi han desplaçat dos dels tres pilots oficials, els catalans Melcior Faja i Dani Oliveras. El tercer, Dani Gibert, s’ha quedata a casa on s’està recuperant del genoll lesionat que es va resentir al Super Enduro de Barcelona. Gibert està mirant d’arribar a la darrera cursa del Mundial en les millots condicions.
Font: Gas Gas (Traducció automàtica al català i versió original)
Foto: Assistència de l’equip Gas Gas (©Gas Gas) 

A punt la Bassella Race 1 més multitudinària

0
1.115 pilots repartits en 7 categories: Amics (435), Elit (35), Sènior (160), Júnior (60), Clàssic (20), Infantil (16) i Afició (389) disputaran la Bassella Race 1 més multitudinària dels seus cinc anys d’història, que es posa al capdavant d’aquests tipus de proves a Europa.
Cervantes i la resta
El català Ivan Cervantes correra amb la intenció de revalidar la victòria de l’any passat i no ho tindrà fàcil. A la graella de sortida es trobarà amb Taddy Blazusiak, Jaume Betriu, José Manuel Pellicer o tot l’equip oficial de Gas Gas amb Oriol Mena, Arnau Solà, Jonathan Manzi, Antoine Basset i Loïc Minaudier. També hi serà Laia Sanz to i que disputarà la cursa en la categoria Sènior. Amb tot la catalana disputarà la Xtreme del dissabte.
Recorregut renovat
Com ja es va dir, la meitat del recorregut serà nou pujant cap a Oliana. A les instal·lacions del SIP Basella no hi faltaran les habitals parades de les marques de motos i complements, amb demostacions dels seus productes.   
Dissabte, dia 15, es disputa les curses Infantil ,Clàssic i la Xtreme a més de la presentació de la prova del Mundial d’Enduro que es disputarà a Solsona el 4 i 5 d’abril.
Diumenge, dia 16, es correra la Bassella Race 1, a més d’un miler de corredors.
Foto: Sortida de la categoria Amics (©SIP Bassella)