Roda de calls

bloc d'enduro

Publicat el 8 de maig de 2014

M.Seistola, al pòdium d’E3

L’esquadra de Sherco encara la tercera prova del Campionat del Món d’Enduro Maxxis FIM (EWC 2014) amb el finès Matti Seistola com el pilot millor classificat.
El corredor del Sherco CH Racing és tercer a la general d’E3, amb dos segons llocs.
En aquesta categoria també hi és present el pilot de Sherco Factory, el francès Fabien Planet, desè a la general.
E2
En la categoria que es presenta, a priori, com la més disputada, l’espanyol Lorenzo Santolino, del Sherco CH Racing, ocupa la cinquena posició, destacant el quart lloc del primer dia del GP de Catalunya.
E1
Bons resultats del dos francesos que disputen la categoria petita. El corredor del Sherco Pulsion Moto, Anthony Boissiere, és quart de la general i el de Sherco Factory, Jérémy Tarroux, cinquè. Ambdós van obtenir els millors resultats a Solsona, trepitjant el pòdium. Boissiere va fer segon el segon dia i Tarroux, tercer el primer dia.
Femenina
Pel que fa a la categoria Femenina, la marca occitano-catalana també té una representant destacada. L’australiana Jessica Gardiner, del Sherco CH Racing, és la tercera a la categoria, gràcies als dos tercers llocs de Solsona (a Portugal no es va disputar aquesta categoria).
Font: Sherco

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de EWC 2014 per rodadecalls | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent