Roda de calls

bloc d'enduro

Marc Coma s’emporta el Ral·li de Catar

0
Publicat el 27 d'abril de 2013
El català Marc Coma (KTM) ha guanyat el Sealine Cross Country de Catar, segona prova del Campionat del Món de Ral·li Cros-Country. 
Una victòria ajustada ja uqe els quatre primers han quedat, després de quatre dies de cursa, separats per poc menys de quatre minuts.
Amb aquesta, Coma suma la segona victòria del Campionat, després de guanyar la inaugural de Abu Dhabi i va camí de revalidar el títol mundial que defensa.
El pilot de Torreblanca, Joan Barreda (Speedbrain) no va disputar aquesta segona prova. Encara s’està recuperant de la lesió a la mà que va patir a la primera. 
La propera prova a finals de maig (i primers de juny) a Sardenya.
Font: KTM (Traducció automàtica al català i versió original)
Foto: Marc Coma volant a Catar (©Chytka,M.) 

Publicat dins de Ral·lis | Deixa un comentari

Laia Sanz guanya els X-Games del Brasil

0
Publicat el 27 d'abril de 2013
Encara que hagi passat una setmana no ens volem estar de publicar la victòria de la catalana Laia Sanz (Gas Gas) als X-Games del Brasil.
Amb aquesta victòria Sanz es va confirmant com la millor corredora mundial de fora carretera. Dominadora en trial, enduro o al Dakar, la pilot de Corbera de Llobregat ha lluitat de tu a tu amb algunes de les millors corredores americanes, com la nord-americana Maria Forsberg guanyadora de l’any passat i invicta al Grand National Cross Country de 2012.
Tot i no començar bé, la pilot de Gas Gas KH7, es va anar situant fins posar-se en primera posició i entrar amb més de mig minut d’avantatge sobre Forsberg.
Medalla d’or i una altra victòria per enmarcar de Laia Sanz.
Font: Gas Gas (Traducció automatica al català i versió original)
Font: KH7-Mediagé Comunicación (Traducció automàtica al català i versió original
Foto: Laia Sanz (©José Mario Dias)

 

Laia Sanz, única europea als X Games de Brasil

0
Publicat el 18 d'abril de 2013

La catalana Laia Sanz (Gas Gas) és la única corredora europea que disputarà els Summer X Games que es fan avui a la ciutat brasilera de Foz de Iguaçú.
Sanz hi va convidada pels organitzadors, la cadena de televisió nord-americana ESPN. La llobregatina s’ha mostrat satisfeta de que hagin pensat en ella. De fet, l’any passat, ja fou convidada en la prova que es va fer a Barcelona, però no hi va poder participar al coincidir amb una prova dle Mundial d’Enduro.
Rivals
Tot i el seu magnífic palmarès, Laia Sanz tindrà que lluitar amb rivals molt difícils i, fins i tot, més acostumades que ella a disputar aquest tipus de proves extremes. Així a la graella de sortida hi tindrà la nord-americana Maria Forsberg, amb dues medalles d’or en aquest competició, la canadenca Chantelle Bykerk, amb un bronze en la darrera prova disputada als Estats Units, o la pilot de motocròs, la porto-riquenya  Tarah Geiger, entre altres.
Cal recordar que, fa un mes, Sanz va disputar i guanyar el Super Enduro de Tours.

Font: Gas Gas (Traducció automàtica al català i versió original)
Foto: Laia Sanz al SuperEnduro de Tours (©ABC Communication)
 

La prova de Valverde del Camino vista per Husaberg

0
Publicat el 11 d'abril de 2013
Husaberg ha penjat un vídeo  resum de la segona prova del Campionat d’Espanya d’Enduro (CE 2013) celebrada dissabte i diumenge  a Valverde del Camino.
Imatges dels seus pilots, amb declaracions del guanyador absolut de la prova, el suec Joakim Ljunggren (segon i primer durant els dos dies). També hi parla el català Oriol Mena, tercer a E2 i cinquè a la general.

 

Publicat dins de CE 2013 | Deixa un comentari

D.McCanney manté el liderat d’E3

0
Publicat el 8 d'abril de 2013
El britànic Danny McCanney (Gas Gas) manté el liderat de la categoria E3 del Campionat d’Espanya d’Enduro.
Després de la segona prova del Campionat (com la primera, de dos dies) disputada a Valverde del Camino, el pilot oficial del Gas Gas Factory Pons Team es manté primer tot i veure com algun dels seu rivals, Joakim Ljunggren (Husaberg) i Fabien Planet (Sherco), li han retallat.
El jove pilot de la Illa de Man ha pogut fer, però, un pòdium (tercer) i un quart lloc en un parell de dies accidentats. El primer amb un cop que el va estabornir a l’especial i li va fer perdre un minut i mig en un tram cronometrat. El segon dia amb una caiguda també en una especial.
El britànic no s’ha mostrat satisfet dels resultats però ja pensa en les properes proves, tant de l’Espanyol com del Mundial.
Júnior
Altres resultats de pilots Gas Gas són els del xilè Diego Rojas que ha patit en un terreny moll i enfangat, al que hi està poc acostumat. Un cinquè i un vuitè a Júnior Open. En aquesta categoria no ha estat tan afortunat el seu company de la School of Champions, el guatemaltenc Oscar Bethancourth, que no ha acabat cap dels dos dies.
En canvi el debut de l’israelià Thomer Saphira va acabar amb un dia aaribata meta (el segon. El primer, però, es va retirar).
Viladoms
Qui va disputar la cursa amb un dels motos vermelles oficials fou l’igualadí Jordi Viladoms que va agrair a l’equip oficial Gas Gas Pons poder corre com a preparació pels ral·lis.
Qui no ha corregut ha estat el català José Luis Martinez  que ha abandonat la formació oficial, segons una nota de premsa de la mateixa marca
Rodrig Thain i Esteban Lanz s’han quedat sense prova per culpa de les lesions.
Font. Gas Gas
Foto: Danny McCanney (©Gas Gas) 

Publicat dins de CE 2013 | Deixa un comentari