Roda de calls

bloc d'enduro

L’Extrema d’Antas, en vídeo

0
El web Enduro 21 publica quatre vídeos (aquí us en adjuntem el primer) de l’usuari de YouTube yulipalomares, on es pot veure l’Extrema de l’Enduro d’Antas, primera prova del Campionat d’Espanya.
Dues pujades amb tres entrades diferents que ens mostren com diversos pilots encaren, i solucionen, de manera diferent un tram difícil de l’especial.
Tot i que els vídeos estan gravat en format vertical i hi ha alguna sortida de pla, paga la pena fer-lis una ullada.

  

Publicat dins de CE 2014 | Deixa un comentari

Cervantes s’emporta el segon dia i la general d’Antas

0
Ivan Cervantes (KTM) s’ha imposat en el segon dia de l’Enduro d’Antas, prova inaugural del Campionat d’Espanya de l’especialitat.
Aquest resultat, juntament amb el segon del primer dia, l’han fet guanyar la general, a banda de dominar la categoria E3.
A la general també destacar el sisè lloc de Jaume Betriu (Husqvarna, segon d’E1), el setè d’Oriol Mena (Beta, segon d’E2), el vuitè d’Eloi Salsaenc (KTM, quart d’E3), el desè de Kirian Mirabet (KTM, tercer d’E1) o l’onzè de Marc Solà (Gas Gas, quart d’E2).
Destacar la quinzena posició general del Júnior Ramon Quer (Husqvarna), que també ha guanyat en Júnior Open.
Altres resultats destacats són el primer lloc de Miquel Pujol en Júnior Trofeu, Josep Garcia en Júnior Open Sub21, Sergi Lasala en Màster o Arantxa Belda en Femenines.
La segona cursa, el prope cap de setmana a Solsona, coincidint amb el Campionat del Món.
Font: RFME (Traducció automàtica al català i versió original)
Foto: Ivan Cervantes (©Future7Media)

Publicat dins de CE 2014 | Deixa un comentari