Roda de calls

bloc d'enduro

G.Redondi, primer campió mundial

0
Publicat el 26 d'agost de 2012
L’italià Giacomo Redondi (KTM) s’ha coronat com el primer campió del Campionat del Món d’Enduro Maxxis FIM (EWC 2012) a l’aconseguir el títol de la Copa Júnior 125cc.
El corredor del Iron Racing Team s’ha mostrat imbatible durant tot el Mundial on, tret del primer dia a Xile, ha guanyat tots els dies.
L’organització del Mundial li ha dedicat aquest vídeo.

 

Publicat dins de EWC 2012 | Deixa un comentari

Cervantes es manté quart després de retirar-li una penalització

0
Publicat el 25 d'agost de 2012
El català Ivan Cervantes (Gas Gas) es manté quart de la classificiació general d’E2 després de fer cinquè en el primer dia del GP de Suècia del Campionat del Món d’Enduro Maxxis FIM (EWC 2012).
El pilot de Cambrils havia estat penalitzat pels comissaris, en el darrer control, on ells mateixos havien fet un tap de pilots. Presentada la reclamació, el corredor de Gas Gas ha recuperat la cinquena posició. Cervantes ha explicat que, vist el ritme dels primers, el seu objectiu era fer quart. Amb tot s’ha mostrat optimista i content amb el resultat obtingut i amb bones expectatives per diumenge.
E3
Pel que fa a la restade pilots de Gas Gas, en E3, el francès Sebastien Guillaume i el català Jordi Figueras no han obtingut bons resultats en la prova d’Enduro (Enduro Test) el que els ha penalitzat de cara al resultat final. Sobretot Guillaume que havia obtingut un bon temps en l’Extrema. Al final seria setè mentre que Figueras ha fet onzè.
E1
En E1, el portuguès Gonçalo Reis s’ha quedat en el quinzè lloc, en una categoria plena de suecs.
Júnior
Bona cursa del britànic Danny Mccanney que s’ha situat, al final de la primera volta,  segon en Júnior. Una caiguda en la prova Extrema (Extreme Test) però l’ha fet baixar fins el quart lloc. Amb tot manté la tercera posició de la general. 
Font: Gas Gas
Foto: I.Cervantes (© gasgas)

El primer dia del GP de Suècia, en vídeo

0
Publicat el 25 d'agost de 2012
L’organització del Campionat del Món d’Enduro Maxxis FIM (EWC 2012) ha penjat un vídeo resum del primer dia del GP de Suècia, celebrat avui dissabte a Karlsburg.
Antoine Meo (KTM) en E1, Juha Salminen (Husqvarna) en E2 i Christophe Nambotin (KTM) en E3 han estat els més ràpids.
Ivan Cervantes (Gas Gas) ha fet cinquè en E2 (una vegada li han retirat una penalització que el situava novè), mentre que en E3 Oriol Mena (Husaberg) ha fet sisè i Jordi Figueras (Gas Gas) onzè. 

 

Publicat dins de EWC 2012 | Deixa un comentari

M.Bellino guanya el Super Test del GP de Suècia

0
Publicat el 25 d'agost de 2012
El júnior francès Mathias Bellino (Husaberg) ha estat la primera sorpresa del GP de Suècia a l’endur-se la KTM Super Test. L’especial del divendres ha suposat el retorn del Campionat del Món d’Enduro Maxxis FIM (EWC 2012) després de l’aturada estiuenca. A més a més, Bellino ha fet content tant a la seva marca, Husaberg, que és la patrocinadora del Gran Premi, com als 5.000 assistents a la prova, la majoria, es clar, suecs, que han vist com guanyava una moto local.
Una alegria que s’ha vist complementada amb el tercer lloc de l’ídol local Joakim Lujggren (Husaberg), superat pel seu rival de categoria, E3, el britànic David Knight (KTM).
Els finesos de Husqvarna, Matti Seistola i Juha Salminen, han estat els primers en E1 i E2, mentre que el portuguès Luis Oliveira (Yamaha) ho ha estat en la Copa Júnior FIM 125cc.
Font: www.enduro-abc.com (Traducció automàtica al català i versió original
Més informació: Prèvia al GP de Suècia (Traducció automàtica al català i versió original)
Més informació: Inscrits (Traducció automàtica al català i versió original)
Foto: Mathias Bellino (© edmunds,j. ktm images) 

Publicat dins de EWC 2012 | Deixa un comentari

Gas Gas motoritza la policia japonesa amb la TX Randonné

1
Publicat el 8 d'agost de 2012
A partir del proper mes d’abril, la policia japonesa comptarà amb una flota de 40 unitats de la Gas Gas TX Randonné. La marca de Salt (el Gironès) ha guanyat el concurs per a proveir amb motos d’entrenament a l’Acadèmia de la policia japonesa.
Les motos, una trail evolucionada de la moto de trial però amb esperit endurista, servirà perquè els aspirants a agent millorin les seves aptituds al manillar com a part del seu programa de formació.
Gas Gas es converteix així en el proveïdor de les motos fora carretera del cos de policia asiàtic amb el qual ha tancat un acord per ampliar la flota existent en els propers anys.
Decoració i modificacions 
La nova decoració de la TX Randonné versió”Police” coincideix amb la renovada imatge del model 2013 que portarà els mateixos colors encara que canviaran algunes especificacions tècniques. La Police no porta il · luminació, incorpora protector de càrter reforçat, una corba de escapament directa i una nova situació de l’estirador de l’estarter, al costat del motor.
Font: Gas Gas. Especificacions tècniques (Traducció automàtica al català i versió original
Foto: Gas Gas TX Randonné Police (©gasgas) 

Husaberg omple totes les opcions a les tres categories

2
Publicat el 8 d'agost de 2012
Husaberg ha penjat un vídeo on ens mostra el catàleg de motos pel 2013. Un mostrari on hi ha set models repartits entre les tres categories (E1, E2 i E3) i amb l’opció de poder triar en cadascuna entre dos temps (TE) i quatre (FE).
Alhora que recorda que Husaberg és l’única marca dedicada a l’enduro, el vídeo ens permet gaudir una estona de les evolucions de les noves motos. Plàstica sobre rodes.

 

Bordone Ferrari, en vídeo

1
Publicat el 3 d'agost de 2012
Els organitzadors del Campionat del Món d’Enduro Maxxis FIM (EWC 2012) han publicat un vídeo sobre l’equip italià Bordone Ferrari.
Al Mundial tenen a Thomas Oldrati, en E1, tot i que és la categoria Júnior on hi ha més opcions, no en debades el també italià Jonathan Manzi va segon de la categoria.
Cal recordar que Bordone Ferrari també una divisió de ral·lis on hi ha els catalans Jordi Viladoms i Gerard Farrés. Viladoms va donar fa poc una immensa alegria a l’escuderia italiana al guanyar el Ral·li de Sardenya, puntuable pel Mundial de la categoria.  

 

Publicat dins de EWC 2012 | Deixa un comentari

Més novetats de les noves Gas Gas EC 2013

0
Publicat el 1 d'agost de 2012
Gas Gas ja porta unes setmanes parlant dels noves EC 2013. Ara ha emès un comunicat on incideix en nous detalls.
Així una de les principals millores de les ja existents 250 i 300 (2T) és la variació en la geometria de la suspensió posterior que confereix a aquesta nova Gas Gas una major tracció, estabilitat i agilitat. A més amb aquest canvi en la geometria posterior també s’ha baixat l’alçada del seient respecte a la seva predecessora.
La modificació ha incrementat en sis graus l’angle de gir i traurà profit de les suspensions posades a punt per HRG. un conjunt eficaç en cada tram i situació, segons la marca de Salt.
A més del subxassís de poliamida amb fibria de vidre, a la part lateral s’han reforçat les plaques del radiador, tots els protectors i la palanca de arrencada. També s’ha modificat l’accés al filtre fent més fàcil i àgil l’operació de substitució. Aquesta nova Gas Gas presenta també un nou dipòsit encara més ergonòmic i accessible per a l’usuari.
Una decoració diferent per a cada costat de la moto
La nova imatge de Gas Gas està integrada en el disseny de la moto. els colors de la marca intercanvien el seu protagonisme en cadascun dels laterals del nou model. L’EC 2013 ja està disponible i també compta amb la versió d’arrencada elèctric.