Roda de calls

bloc d'enduro

A punt l’Endu-Roc 2012

0
La finca Les Comes de Súria (Bàges) es a punt per rebre el III Endu-Roc, la prova que s’anomena com “la gran festa de fi de temporada de l’enduro”.
Oriol Mena, Marc Solà, Melcior Faja, Rafa Garcia o els germans Quer ja han confirmat la seva presència, segons l’organització, ProMotorEvents, en un llistat on podem veure bona part dels pilots més destacats de l’enduro català. Estan pendents de la confirmació de Giacomo Redondi, campió de l’Endu-Roc de l’any passat i actual campió mundial de la Copa Júnior 125cc.
La prova es disputarà en un circuit 40 quilòmetres, al que se li donaran diferents tombs segons la categoria, que en són tres.
La Race of Champions (ROC) on s’han de reunir els pilots més destacats. També  hi ha la categoria Júnior per les promeses de l’enduro i la de Amics pensada pels afeccionats. En aquesta categoria hi ha un apartat per a motos elèctriques.
Dissabte, dia 24
El III Endu-Roc començarà dissabte al matí amb els voltes de reconeixement, les classificatòries i el tram espectacle Superpole, a dos quarts de quatre de la tarda.
Diumenge, 25
Els pilots sènior (ROC) i júnior sortiran al vol de les deu del matí, mentre que els Amics ho faran a dos quarts de dotze. A les tres de la tarda es farà el lliurament de premis.  
La prova es puntuable per la Super Enduro Challange .