Roda de calls

bloc d'enduro

L’Erzberg Rodeo 2011 de Xavi Galindo

0
Publicat el 29 de juny de 2011
Si en l’anterior apunt ja us feiem un avenç del que havia estat la participació de Xavi Galindo (Husaberg) a l’Erzberg Rodeo 2011 (on va fer el cinquè lloc) ara us portem una mica més de detall de la cursa en veu del propi pilot de Massalcoreig. 
Galindo aprofita per agrair la “col·laboració” d’un grup d’afeccionats del País Basc i destaca el seu pas per la Dinamite Zone.
Ben just recuperat de la prova austríaca, Galindo ja té al cap la Husaberg Weekend de Lalín (Galícia) (aquest cap de setmana) i la presència en una altra prova d’enduro extrem, la Red Bull Romaniacs.
Font: bloc de Xavi Galindo. Traducció automàtica al català i versió original.
Font: pàgina de Husaberg. Traducció automàtica al català i versió original.
Foto: ©Edmunds, J. KTM Images

Publicat dins de Pilots | Deixa un comentari

Galindo, cinquè a l’Erzberg Rodeo. Jarvis, primer sense victòria

0
Publicat el 27 de juny de 2011

Sort diversa pels pilots Husaberg
al XVII Erzberg Rodeo, la
prova austríaca d’enduro extrem.
El català Xavi
Galindo
va aconseguir la cinquena posició. Un bon resultat en el
seu retorn a la cursa on es va lesionar fa un parell d’anys. Amb tot,
el corredor de Massalcoreig lamenta no poder haver aconseguir un
resultat millor.
Més dramàtica la situació de l’anglès Graham
Jarvis
qui, per un error en un punt de control, era penalitzat.
Així, tot i arribar primer, la victòria (la cinquena) era pel
polonès Taddy Blazusiak
(KTM).
Font: pàgina de
Husaberg. Traducció
automàtica al català
i versió
original
.
Fotos: Xavi Galindo (44) i Graham Jarvis (10)
(©Edmunds J. KTM Image).

El pitjor cap de setmana per Ahola, des de 2008

0
Publicat el 24 de juny de 2011

Com un malsón qualifica Mika Ahola (HM Zanardo) el darrer GP de Grècia del Campionat del Món d’Enduro (WEC 2011).
El pilot finès d’Honda reconeix un cert relaxament a l’inici de la prova (encapçalava la categoria E3 amb 43 punts de diferència amb el segon) tot i que poc va poder fer davant d’un inspirat Nambotin (Gas Gas). També es mostra crític amb alguns trams de recorregut i ens explica la seva “trobada” amb una tortuga i una serp.
Al final, però, dóna per bó el tercer lloc i, sobretot, acabar sa i estalvi el GP de Grècia, amb un primer dia especialment dur. I continuar liderant la categoria E3 amb 33 punts d’avantatge.
Font i foto: bloc de Mika Ahola. Traducció automàtica al català i versió original.

Els millors moments dels pilots Husaberg a Grècia

3
Publicat el 22 de juny de 2011

Husaberg ha penjat un vídeo amb els millors moments dels seus corredors en el darrer GP de Grècia del Campionat del Món d’Enduro (EWC 2011).
Destaca l’actuació de Joakim Ljunggren, a E3, que es manté tercer al Mundial, i sense oblidarle català Oriol Mena, en cinquena posició de la mateixa categoria.
En canvi el francès Pierre Alexandre Renet, tot i dominar els dos dies, a E2, no en va poder acabar cap.
Font: pàgina Husaberg. Traducció automàtica al català i versió original.

Nambotin, el millor a Grècia

0
Publicat el 22 de juny de 2011

La victoria del francès Christophe Nambotin al GP de Grècia del Campionat del Món d’Enduro (EWC 2011) ha estat celebrada per la seva marca, la catalana Gas Gas. “Nambo” va aconseguir la victòria a E3 i al general.
I es lamenta de la mala sort del català Ivan Cervantes que va trencar el primer dia i no va poder competir en condicions el segon, tot i acabar tercer.
Font i foto: pàgina de Gas Gas. Traducció automàtica al català i versió original.

Clínic solidari a Xile

1
Publicat el 22 de juny de 2011

Els pilot xilens Josue Smith i Nicolas Urrutia van organitzar, dissabte, un clínic d’enduro a benefici del mecànic Bernardo Serey, quei ha patit un greu trasbals familiar.
I mentre aquí patim la calor de l’inici de l’estiu, a Xile, a l’hemisferi sud, es troben a l’inici de l’hivern. Això va fer que la neu, la boira i el fred fossin els molestos convidats d’aquesta iniciativa solidària de dos dels pilots destacats de l’enduro xilè.
Font (i fotos): Club Nacional de motos Enduro/Chile. Traducció automàtica al català i versió original

Publicat dins de Clubs | Deixa un comentari

Cervantes baixa una posició després del GP de Grècia

0
Publicat el 21 de juny de 2011

Ivan Cervantes (Gas Gas) ha vist com la retirada del primer dia del Gran Premi de Grècia del Campionat del Món d’Enduro Maxxis FIM (EWC 2011) li ha passat factura en forma de perdre una posició a la classificació d’E2. També s’ha vist afectat en el Husqvarna Xtrem Testa Award on ha passat de ser el primer al quart lloc.
A E3, Oriol Mena (Husaberg) es manté en la cinquena posició de la general després de fer dos sisès llocs a Meteora. També regular es manté Jordi Figueras (Gas Gas) que, amb dos novens llocs, continua setè a la general.
A E Júnior, Marc Solà (KTM) es va endur deu punts (gràcies a repetir la setzena posició ambdós dies) mentre que Eloi Salsench (KTM) en va rascar un.
E1
Juha Salminen (Husqvarna) no perdona i ha Kalampaka-Meteora es va mostar intractable el dos dies i encapçala còmodament la classificació.
E2
Antoine Meo (Husqvarna) va tenir la sort de cara en forma de desgràcia dels seus rivals directes: lesió de Johnny Aubert, i abandonaments per diferents raons de P.A. Renet (Husaberg), Albergoni i l’esmentat de Cervantes. Només l’espanyol Cristobal Guerrero (KTM) va aguantar i ara es troba segona a la general.
E3
El guanyador de Grècia, però, fou Christophe Nambotin (Gas Gas) que a més de guanyar la categoria es va endur la general. Destacar el pòdium (segon lloc) del recent aterrat Kurt Caselli (KTM) que juntament amb Joakim Ljunggren (Husaberg) sembla que animaran una categoria que, amb l’absència de D. Knight (la seva moto és la que porta Caselli), semblava que estaria monopolitzada per Mika Ahola (HM Zanardo). El pilot d’Honda va acabar tercer a Kalampaka – Meteora.
La propera prova el 9 i 10 de juliol a Romania.
Font: www.enduro-abc.com. Traducció automàtica al català i versió orginal.
Foto: Christophe Nambotin (Copyright ABC COM / Mathew)

Publicat dins de EWC 2011 | Deixa un comentari

Perillen els ISDE de Finlàndia per a J. Aubert

0
Publicat el 20 de juny de 2011
El pilot francès de KTM, Johnny Aubert, es baixa per lesió per uns dos mesos. Això suposa que es perdrà el proper GP de Romania del Campionat del Món d’Enduro Maxxis FIM (EWC 2011), a celebrar el juliol, i fa que perilli la seva presència pels ISDE de Finlàndia, que es faran a l’agost.
Aubert es va lesionar el primer dia del GP de Grècia i haurà de portar un collaret durant 40 dies abans de fer qualsevol activitat esportiva.
Font: www.enduro-abc.com: Traducció automàtica al català i versió original.
Foto: pàgina de Johnny Aubert.

Publicat dins de Pilots | Deixa un comentari

Ljunggren es consolida en el tercer lloc d’E3

1
Publicat el 20 de juny de 2011
Joakim Ljunggren (Husaberg) s’ha consolidat en el tercer lloc d’E3, després del disputa del Gran Premi de Grècia del Campionat del Món d’Enduro Maxxis FIM (EWC 2011).
El primer dia va aconseguir la segona posició mentre que diumenge ha baixat a la quarta. Tot plegat ha fet que es situès tercer graó del pòdium d’E3 de la prova disputada a Kalampaka-Meteora.
El pilot suec s’ha mostrat satisfet d’una cursa en que ha fet el setè lloc de la general.
Font: bloc de Joakim Ljunggren: Traducció automàtica al català (1r dia2n dia) i versió original (dag 1dag 2)
Foto: Edmunds J. KTM Images

Publicat dins de Pilots | Deixa un comentari

Mala sort per a Cervantes i Nambotin domina

0
Publicat el 18 de juny de 2011

Ivan Cervantes (Gas Gas) ha tingut un mal dia, en el primer de la prova del  Campionat del Món d’Enduro Maxxis FIM (EWC 2011) a Grècia .
El pilot de Cambrils ha vist com el motor li fallava en el nové test especial, després d’estar bona part del dia en les parts altes de la classificció d’E2.
A E3, Oriol Mena (Husaberg) ha quedat en sisè lloc mentre que Jordi Figueras (Gas Gas) s’ha situat en novena posició.
A Junior, Marc Solà (KTM) ha fet el setzè lloc, mentre que Josep Ralló (KTM) s’ha quedat a la porta dels punts, en el vint-i-unè lloc.
Categories
A E3, Christophe Nambotin (Gas Gas) ha dominat la categorai i la general. Destacar la quarta posició del nordamericà Kurt Caselli (KTM), tot just arribat de l’altra banda de l’oceà.
A E2, Antoine Meo (Husqvarna) ha tingut la “sort dels déus” ja que ha vist com rivals com J. Aubert (KTM), Cervantes i P.A. Renet (Husaberg) (que ha dominat gairebé tot la cursa) s’han quedat sense puntuar.
A E1 domini de Juha Salminen (Husqvarna) i nova retirada del pilot de Gas Gas, Cedric Melotte.
A EJ, victòria de Mario Román (KTM), on Anti Hellsten (KTM) ha abandonat després de lesionar-se en l’especial del divendres.
Font (i foto): Maxxis FIM EWC: Traducció automàtica al català i versió original.
 

Publicat dins de EWC 2011 | Deixa un comentari

X. Galindo es prepara per l’Erzberg Rodeo al País Basc

0
Publicat el 18 de juny de 2011
Xavi Galindo (Husaberg) està enllestint la seva preparació per la prova d’enguany de l’Erzberg Rodeo.
I ho fa al País Basc, amb la col·laboració de la gent del Gernika Offroad. Una preparació, però, que, tal com explica en el seu bloc, li dóna temps de gaudir de les  festes i la família.
Font (i foto): bloc de Xavi Galindo. Traducció automàtica al català i versió original.

Publicat dins de Pilots | Deixa un comentari

Caselli, amb la moto de Knight, a la prova del Mundial a Grècia

0
Publicat el 17 de juny de 2011

Kurt Caselli (KTM), un dels millors pilots d’enduro nordamericans, disputarà la prova del Mundial d’Enduro (WEC 2011) d’aquest cap de setmana a Kalampaka-Meteora (Grècia).
I ho farà en la categorai E3, portant la moto del convalecent David Knight.
Caselli és un del centenar de pilots que disputaran la cinquena prova del Mundial. El campió nordamericà té la intenció de corre més proves del campionat i mirar de disputar-lo, sencer, l’any vinent.
Font: pàgina WEC 2011. Traducció automàtica al català i versió original.

Publicat dins de EWC 2011 | Deixa un comentari

Cara i creu per a Gas Gas a Turquia

0
Publicat el 16 de juny de 2011

La gironina Gas Gas fa un balanç del que ha estat la prova del Mundial d’Enduro (WEC 2011) a Fethiye (Turquia).
Un part positiva amb Cervantes segon a E2 i Nambotin tercer a E3 (ambdós el primer dia).
I una de negativa amb l’abandonament, el primer dia, del nou pilot oficial Cedric Melotte, i el de Nambotin, el segon dia.
Cervantes no va tenir un segon dia tant bó (quart) però, com vam dir, es manté segon a la general i, com diu el corrredor de Cambrils, amb opcions de lluitar pel títol.
Aquest cap de setmana es disputa la prova de Grècia.
Font (foto i text): pàgian de Gas Gas. Traducció automàtica al català i versió original.