Roda de calls

bloc d'enduro

Ha mort Mika Ahola

0
El pentacampió del món d’enduro, el finès Mika Ahola ha mort. Segons diferents mitjans Ahola no s’ha pogut recuperar de les lesions patides en un accident mentre s’entrenava a Girona.
Mika Ahola havia protagonitzat dues de les notícies més sonades d’aquesta pretemporada. Per una banda el seu fitxatge per JTG i el posterior anunci de la seva retirada de la competició.
Com ja vam dir en el seu moment el bloc de Mika Ahola (de fa un temps amb accès restringit) va ser una de les raons de l’obertura d’aquest bloc, Roda de calls, perquè donava la informació directament del seu protagonista.
Si ja vam lamentar la seva retirada, la seva mort ens sap especialment greu. El nostre condol a la família i a tots els que ens agrada l’enduro.
Font: www.enduro-abc.com. Traducció automàtica en català i versió original.
Font: facebook de Mika Ahola.
Foto: Homenatge de www.enduro-abc.com a Mika Ahola.

Antti Hellsten fitxa per TM

0
Publicat el 4 de gener de 2012
La pretemporada del Campionat del Món d’Enduro Maxxis FIM (EWC 2012) està sent realment moguda.
A la sonada retirada de Mika Ahola o la participació de nous equips, cal afegir la presència de nous pilots i, sobretot, el canvi de corredors d’una marca o escuderia a altres.
La darrera és el fitxatge d’una de les promeses de l’enduro mundial, Antti Hellsten, per la italiana TM Racing. El jove finès salta al Mundial absolut per defensar els colors de la firma de Pesaro a la categoria d’E1.
En els enllaços de la font trobareu més informació sobre fitxatges.
Font: www.enduro-abc.com (Traducció automàtica al català i versió original).
Foto: Antti Hellsten (©www.enduro-abc.com)

Publicat dins de EWC 2012 | Deixa un comentari

Mika Ahola es retira

0
Publicat el 4 de gener de 2012
El pentacampió del món d’enduro Mika Ahola es retira de la competició. Tot i que fa ben just un mes va anunciar el seu fitxatge per la nova marca JTG, dilluns va publicar una carta de comiat on diu haver aconseguit els seus objectius com endurista.
La notícia l’ha difós la pàgina dels organtizadors del Mundial d’Enduro i altres mitjans ja que el bloc personal d’Ahola, al que haviem enllaçat informacions seves anteriorment, ara està restringit a invitacions personals. 
Val a dir que el bloc d’Ahola (com d’alguns altres pilots) fou una de les raons que ens van esperonar a obrir aquest bloc, ja que ens permetia saber l’opinió directa del protagonista. Ens sap greu la seva retirada.
Font: Pàgina enduro-abc.com. (Traducció automàtica al català i versió original)
Foto: Darrer pòdium de Mika Ahola al Mundial d’Enduro (@enduro-abc.com)

Marc Coma ja lidera el Dakar

0
Publicat el 2 de gener de 2012
Marc Coma (KTM) ha estat un dia en encapçalar la classificació del Dakar 2012. El d’Avià ha guanyat la segona etapa i s’ha situat primer en motos a dos minuts dels dos principals rivals, Després i “Chaleco” López.
Destacable el tercer lloc d’etapa del castellonenc Joan Barreda (Husqvarna) que el situa cinquè de la general.
De fet la majoria dels nostre pilots han pujat posicions respecte al primer dia. Joan Pedrero (KTM) ha fet desè a l’etapa (9è a la general); Jordi Viladoms (KTM) onzè (10è a la general); Gerard Farrés (KTM) catorzè (14è a la general); José Manuel Pellicer (Husqvarna) 37è (37 a la general); Laia Sanz (Gas Gas) 54à (56à a la general); Marc Guasch (Gas Gas) 68è (62è a la general);  Rosa Moreno (KTM) 127à (129à a la general) i David Serra (Honda) 151è (151è a la general).
Font: pàgina Dakar 2012. (Traducció automàtica al català i versió original).
Foto: Marc Coma (@KTM Racing)

Marc Coma i Laia Sanz, a revalidar el Dakar

0
Publicat el 1 de gener de 2012
L’any passat Marc Coma i Laia Sanz es van coronar campions del Dakar 2011.
Avui han començat la cursa per revalidar el títol del Dakar 2012. Coma, amb KTM, ha fet segon, darrera un dels altres favorits, el xilé Francisco “Chaleco” López (Aprilia).
per la seva part Sanz, amb Gas Gas, es troba en el lloc 80 de la general (no disposem de la classificació femenina).
El castellonenc Joan Barreda (Husqvarna) s’ha situat sisè i amb ganes d’optar a una de les primeres posicions. Com Joan Pedrero (KTM), avui divuitè, i que l’any passat es va situar entre els cinc primers. A continuació del pilot de Canet de Mar s’ha classificat l’igualadí Jordi Viladoms (KTM), desè l’any passat.
En el lloc 22 es troba Gerard Farrés (KTM). El pilot de Manresa va ocupar la vintena posició, l’any passat. Qui també haurà de pujar posicions és el pilot de Benidorm Jose Manuel Pellicer (Husqvarna) que va ser el dotzè el 2011.
A continuació venen els pilots de marca catalana Gas Gas, qiue s’estrena en el món del ral·lis. Marc Guasch s’ha situat en el lloc 41 mentre que Laia Sanz és la vuitantena.
Qui també s’estrena en el Dakar és David Serra (Honda). El pilot de Bellpuig compta amb el suport de Jordi Arcarons i es troba en el lloc 89.
I una veterana del món de l’enduro i estretament vinculada al món del motor, Rosa Montero (KTM) repeteix experiència en el Dakar. De moment al lloc 141.
Font: pàgina del Dakar. (Traducció automàtica al català i versió original)
Foto: Marc Coma (@KTM Racing)