Roda de calls

bloc d'enduro

Josep Garcia també guanya a Grècia

0

El català Josep Garcia (KTM) segueix dominant la categoria mundial d’Enduro 2. amb una nova victòria en el primer dia del GP de Grècia.

El pilot de Súria ha tret més de 18 segons al que s’apunta com a màxim rival pel títol mundial, el britànic Jamie McCanney (Yamaha) en el primer dels dos dies de la prova grega puntuable pel Campionat del Món d’Enduro Maxxis FIM. El tercer lloc ha esta per l’italià d’Honda, Davide Guarneri.

A més a més , Garcia ha esta el primer al Trofeu Mike Ahola «Brave One».

Enduro GP

En la categoria Enduro GP, Jaume Betriu (KTM) ha aconseguit un bon sisè lloc (amb el segon millor temps en una especial) mentre que Ramon Quer (Husqvarna) segueix acumulant punts, aquesta vegada els 8 que donen la tretzena posició (amb una cinquè lloc en una especial).

El guanyador de la màxima categoria ha estat el seu líder actual, el britànic de Beta, Steve Holcombe (que divendres ja va guanyar el SuperTest), que s’ha imposat al seu compatriota Nathan Watson (KTM), seguits del francès Loic Larrieu (Yamaha).

Júnior

En la categoria Júnior Tosha Schareina (KTM) ha fet quart; sisè ha estat Enric Francisco (KTM) seguit de Kirian Mirabet (Sherco). Marc Sans (KTM) ha fet catorzè mentre que Jordi Sala (KTM) no ha acabat.

Foto: Josep Garcia (KTM) al GP d’Hongria (©Future7Media)

Més informació a www.endurogp.org