Totxanes, totxos i maons

El Bloc de Joan Josep Isern

4 de febrer de 2015
0 comentaris

Diumenge vinent: homenatge a Joan Maragall, el poeta de l’ametller florit.

El proper dia 8, com cada segon diumenge de febrer, a les 12 del migdia es celebrarà al cementiri de Sant Gervasi l’homenatge poètic a Joan Maragall davant de la tomba on reposen ell i tots els seus.

Els habituals d’aquestes Totxanes ja saben que els de casa som molt veterans en la celebració d’aquesta trobada. El primer apunt en el que faig referència a l’homenatge és aquest de fa nou anys i aquest com a continuació. També em permeto recomanar-vos la lectura d’aquests dos apunts (aquest i aquest) que són la crònica del nostre retorn a la tradició després d’uns anys sense anar-hi.

En aquest apunt de fa quatre anys podeu llegir també una referència a la mort de mon pare, esdevinguda una setmana abans de la trobada poètica i aquest de fa tres anys és, fins arribar al que ara mateix esteu llegint, la darrera referència que tinc escrita en aquesta espècie de llibre de memòries meves personals que són les Totxanes.

El programa de l’edició d’enguany el podeu trobar aquí i aquí. I per acabar amb tots els honors just aquí sota trobareu la crònica que va fer Vilaweb de l’edició de 2011. Fins diumenge, doncs.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!