Impresentable confusió institució/partit a Badalona

B4bm2QSCIAAlBkd

 1. L’alcalde del PP, q governa en minoria la 3a ciutat del país, ha enviat aq. carta a totes les bústies de #Badalona.
 2. Sense logo del PP, signat x #AlcaldeAlbiol; malutilitzant el lema institucional i colors corporatius. I només en castellà, no fos cas.
 3. Estratègia de campanya: desenterrar la promesa dels llibres de text gratuïts i jugar al joc de les excuses: “no m’ho han deixat fer”.
 4. Albiol a la defensiva. Per ara,sense més leitmotiv q reciclar una promesa de fa 3 anys i subratllar inseguretat i immigració… #Badalona
 5. Això sí, amb molts recursos per invertir i, de nou, amb la necessitat de desdibuixar al màxim institució i partit.
 6. Estudiarem si tot plegat (especialment ús ambigu del lema institucional) és denunciable. Políticament, revela frivolitat i poc respecte.
 7. I sí, insisteixo, sense logo del PP i jugant a l’equívoc amb lema institucional i de partit. #Badalona Vegeu imatge:

Imatge d'enllaç permanent incrustada

 

Dubtes que volen ser raonables a la proposta del president Mas

Fa una estona he penjat aquestes deu piulades a Twitter:

Els següents interrogants articulen, avui, i des de l’àrea metropolitana, els meus dubtes sb la valuosa proposta de llista del pres. Mas:

 1. És el millor q tenim x seduir els 300.000 vots q ens falten, adscrits + a l’esquerra? No se’ns deslligaran independència i canvi social?
 2. No és per aquest lligam q hem crescut tant? Q passarà si a l’àrea metrop. el discurs regeneració ens queda només en mans de Podemos?
 3. Tant pot ‘convèncer’ posar un ‘Nom’ en majúscules a davant? Perdrem algun sí-sí pel fet de no anar junts? En perdrem x fet d’anar-hi?
 4. Podrem congelar la política de deconstrucció del benestar q afecta TANTA gent durant 18 mesos? Hi haurà pau social x fer-ho factible?
 5. I amb els nous casos de corrupció? Podem anar a aquesta ‘batalla’ sense tallafocs? Sense l’encaix q facilita sistema de partits divers?
 6. Entenc q això cal guanyar-ho (també) a fora; però abans cal assegurar q a dins n’has convençut a més dels q ara tenim segurs.
 7. No ho tinc clar encara però penso q el dubte i el contrast, més q les emocions, és el q devem al projecte q ens ocupa. Ens ho juguem tot.
 8. Vull creure q hi ha recorregut a fer i q és possible (i cal) trobar punts de trobada. M’encantaria no tenir aquests dubtes. Però els tinc.
 9. És clau (la clau de tot, al capdavall) veure com hi juga la societat civil i quins noms es perfilen en la llista.
 10. Reflexions obertes, camí de formar-me una opinió sb un tema crucial. Si a algú li han servit, bé; sinó, disculpeu l’allau… ;-)

 

Versos contra multes

Captura de pantalla 2014-11-25 a les 15.52.45A BCN pinten versos als passos de vianants, a #Badalona, et multen amb 15.000 x per pintar damunt l’asfalt. Vergonyós avui el contrast entre la instal·lació del col·lectiu @BOAMISTURA amb poesia d’Estel Sole, i la multa injusta i política imposada a BDNmobilitat que avui arriba al ple. Les prioritats del PP a Badalona es demostren amb la decisió de multiplicar la multa per reclamar un pas de vianants a Can Ruti, una multa injusta i política.

Més força a l’àrea metropolitana

Captura de pantalla 2014-11-25 a les 16.01.23

Dues fotos de la Trobada Municipalista d’ERC, que ha tingut lloc aquest cap de setmana a Castelldefels:

 • Candidats a alcalde de les ciutats grans de Catalunya. Badalona reivindica el seu lloc. + info
 • La diversitat d’accents a la proposta municipalista d’ERC és ben evident en aquesta foto amb bons companys de la família socialista. + info

Acord per a fer possible un millor govern a #Badalona

Captura de pantalla 2014-11-25 a les 16.09.57

Em sembla positiu q ERC, ICV-EUiA i Avancem consensuin públicament com veuen #Badalona a partir de 2015 i q acordin sumar en un govern (atenció, no pas una candidatura electoral). És avui una aposta oberta, que vol superar amb propostes el discurs ‘anti’, convençuda que #Badalona decidirà canvi el 2015. És una oportunitat de canvi. Som-hi!

Vam presentar l’acord la setmana passada. Més informació, aquí.