Roda de calls

bloc d'enduro

Arxiu de la categoria: FIM

Josep Garcia i KTM tornen al Mundial d’Enduro

0

El pilot català Josep Garcia torna al Mundial d’Enduro, al temps que ho fa la seva marca de sempre, KTM, després de 3 anys de competir a les World Enduro Super Series (WESS).

El retorn del pilot de Súria, al Mundial d’Enduro, suposa un nou al·licient per la competició ja que Garcia va guanyar el campionat d’Enduro2 (E2) 2017 i torna com a màxim candidat a guanyar EnduroGP, la general absoluta.

El pilot de KTM disputarà la categoria E2 (des d’on optarà a EnduroGP) damunt d’una KTM 350 EXC-F. I ho farà sabent que pot guanyar ja que, convidat per l’organització, va disputar les dues darreres proves del Mundial de l’any passat i va guanyar dos dels quatre dies disputats.

El jove pilot català s’ha mostrat especialment satisfet de tornar al Mundial d’Enduro, que disputarà conjuntament amb el Campionat d’Espanya. A més a més, si el calendari i la situació ho permet, també disputarà alguna prova del nou Campionat del Món d’Enduro Extrem (Hard Enduro World Championship).

De fet aquest nou campionat és fruit d’un acord de la FIM i l’organització de les WESS, un fet que valora positivament el vice-president de Motorsport Offroad de KTM, Robert Jonas, i que fa que KTM s’hi hagi apuntat. Al temps, Jonas valora els canvis introduïts en el Mundial d’Enduro, el que fa que consideri que sigui temps de tornar-hi. KTM no ha disputat el Mundial en els darrers tres anys. Enguany l’organitza la FIM, agafant el relleu de ABC Communications (que encara és el promotor del Mundial de Super Enduro) tot esperant trobar un nou promotor pel Mundial.

El calendari del Mundial d’Enduro 2021 s’estrenarà al juny amb la prova inaugural a Portugal per anar tot seguit a Itàlia. Al juliol es disputarna les proves d’Estònia i Suècia. Després d’una llarga aturada (entre agost i setembre es disputaran els Sis Dies Internacionals d’Enduro (ISDE), a Itàlia), el Mundial retornarà per encarar, a l’octubre, a les dues proves finals, a Alemanya i França.

Font d’informació: KTM (Traducció automàtica al català i versió original en anglès)

Foto: Josep Garcia (©KTM)

Austràlia guanya els ISDE 2015… dos mesos després de finalitzar-se

0

La FIM va emetre dimecres, 18, un comunicat pel que rebutjava les apel·lacions de tres federacions a les desqualificacions patides per sis corredors seus, que es van saltar un punt de control de ruta (check point) el tercer dia dels Sis Dies Internacionals d’Enduro (ISDE) d’Eslovàquia. Aquest veredicte fa que l’equip de Trofeu de la Motorcycling Australia sigui el guanyador dels ISDE 2015. (més…)

Publicat dins de ISDE 2015 i etiquetada amb , , , , , | Deixa un comentari