Totxanes, totxos i maons

El Bloc de Joan Josep Isern

22 d'octubre de 2006
0 comentaris

Adéu, mestre Schumacher! (amb les darreres aportacions al Museu dels Horrors Lingüístics de TV3)

Adéu, mestre. Encara que en les últimes curses de la temporada no ens has donat l’alegria que tots esperàvem has demostrat que ets el més gran. No sé si ho saps però ja hem començat a enyorar-te…

I a qui també enyorarem serà al Sebastià Roca i les seves impagables mostres de "catañol" (a ell li devem aquell esgarrifós "Això és farina d’un altre teler" perpetrat mesos enrere durant la transmissió del GP de la Gran Bretanya al circuit de Silverstone). Unes mostres amb les quals al llarg de la temporada ens ha anat obsequiant sense la més mínima reacció -si més no en aparença- dels responsables lingüístics de la televisió de Sant Joan Despí (Baix Llobregat).

Avui, com no podia ser altrament, també hi ha hagut collita de perles lingüístiques. Les trobareu detallades si activeu l’opció "Vull llegir la resta de l’article".  (n’hi ha més)

A part dels ja habituals "ens veiem", "carrera", "tinguent en conta" i "tomes d’aire" avui, des del circuit brasiler d’Interlagos l’amic Roca -amb l’inefable cooperació d’en Francesc Rosés- ens ha esquitxat tres perles per al museu dels horrors:

* Està fent uns "amagos" de maniobra.

* Estem "en vil" fins a l’últim moment.

* La millor: parlant del debutant polonès Kubica l’amic Sebastià Roca ha ejaculat el següent disbarat: "lo seu ha estat arribar i fer un petó al sant".

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!