Santi Pau: Blocs com pessebres (amb il·lustració de Núria Pau).

Fa dies que us vull parlar d’un Bloc molt especial. Un Bloc singular, ple de detalls senzills i delicats escrit per una persona que també, com no podia ser altrament, és força especial. Em refereixo al Santi Pau, un company meu de feina fins que fa un parell d’anys ell i jo ens vàrem jubilar amb dos mesos de diferència.

El Santi és un artista de cap a peus. Vaig parlar llargament d’ell l’any 2009 (vegeu aquí) a propòsit d’un obsequi que em va fer després del viatge que l’A. i jo vàrem fer a Itàlia i, més concretament, a Pompeia i no m’allargaré més intentant presentar-vos-el una altra vegada.

El que sí que us dic  –us recomano, vaja; i de manera ben fervorosa–  és que seguiu “A propòsit del Full Verd” el Bloc on, des de fa dos anys (precisament des que es va jubilar), escriu gairebé cada dia i al qual podeu accedir fent click aquí.

Detallisme, sentiment, subtilesa, espiritualitat… Poesia, ras i curt, (i amb majúscula) és el que trobareu cada dia a “A propòsit del Full Verd”. Un Bloc on tan important és el que s’hi diu com el material gràfic que l’acompanya (no oblidem que el Santi Pau ha estat dissenyador gràfic, i dels bons). En l’apunt d’avui, per exemple, (vegeu-lo aquí) el Santi ha fet servir una il·lustració de la seva filla Núria en la que ens desitja que passem un Bon Nadal i ha escrit una frase deliciosa, sobretot en el context en el qual la situa: “Un bloc és un pessebre”.

Ho deixo, doncs, aquí. Entreu de seguida a “A propòsit del Full Verd” , paladegeu lentament les seves petites meravelles i feu-vos-en seguidors habituals ja que teniu l’opció de subscriure-vos-hi (columna de la dreta, a baix de tot), cosa que us recomano que feu. Serà un delicat regal de Nadal que cada matí trucarà a la porta del vostre correu electrònic amb un munt de sensacions irrepetibles.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *