Bloc del Claudi Cervelló

Actualitat - Web - Política - Govern

Tardor a Ordesa

0
Tardor a Ordesa

Avui publico les fotos que vaig fer a finals d’octubre, al Parc Natural d’Ordesa, en un taller de fotografia de natura organitzat per Fotonatura, amb el fotògraf Iñaki Relanzón de professor.

Va ser una gran experiència: ocasió privilegiada per practicar i aprendre fotografia, tmabé la vaig aprofitar per veure natura, caminar pel Parc d’Ordesa i compartir estones amb altres companys i companyes aficionats també a fotografia digital.

Després de revelar-les amb el fantàstic Lightroom 3 (un fantàstic programari d’Adobe que podeu avalura lliurement fins al març) he preparat aquesta plana web especial per a aquesta col·lecció, que com de costum penajré al meu perfil del Flickr.

Examens amb accés a Internet

0

Ho acabo de llegir a l’edició digital d’El País, i suposo que la notícia és recent perquè encara no l’ha afegida ningú al Delicious: Els estudiants danesos podran fer servir internet en els exàmens finals.

La notícia en si només diu algunes coses més: que fa anys que els estudiants escriuen els exàmens al portàtil, que el que no està permès és xatejar ni enviar mails, i què els professors confien en ells. Bravo!

Però, a més a més, citant unes declaracions del ministre d’educació d’allí, argumenten que si internet és una eina imprescindible de la vida real, és lògic que els estudiants se’n puguin servir.

Amb aquestes premises, ningú es deu sorprendre que Dinamarca tingui uns dels millors sistemes educatius del món. Vist des de casa nostra, per comparació, tot plegat, sembla molt llunyà i força demoledor, oi?

 

Claudi