Bloc del Claudi Cervelló

Actualitat - Web - Política - Govern

Spotify… un regal per al sentits

0

Potser ja us sona Spotify, un servei per internet que us permet accedir, a milions de cançons i músiques, de forma legal i gratuïta i ambuna qualitat excepcional. Spotify no deixa copiar la música i la seva versió gratuïta (disposa d’una versió premiun de pagament) es finança amb talls de veu publicitaris.

Per inscriure’s a la versió gratuïta, això si, cal disposar d’una invitació. La manera oficial d’aconseguir-ne una és apuntar-se a la llista d’espera mitjançant el web de Spotify. Però també es poden aconseguir invitacions per internet: jo mateix vaig usar aquest enllaç que permet donar-se d’alta a al versió gratuïta directament sense invitació. Si no, segur que cercant pel Google trobareu alguna invitació.

Mentre us doneu d’alta, us deixo amb la versió que hi ha a Youtube d’alguna de les peces favorites. Això sí, amb l’enllaç al costat cap a la versió de Spotify, per quan el tingueu!

  • Messies de Händel: For Unto a child is born.

  • També del Messies de Händel, l’Al·leluia:

  • I de la gran Missa de Mozart: el Credo

Apa, doncs, bona música a tothom!!!!

Claudi

Publicat dins de Internet, Web 2.0 i etiquetada amb , , , | Deixa un comentari

Dos anys i cap al Bloc 3.o

0

3 xemeneies de l'antiga tèrmica de Sant Adrià del Besòs

Avui fa dos anys, dia per dia, que vaig començar aquest bloc. Com vaig escriure llavors, li agraeixo al meu amic i company de feina, en Francesc Torrejón, l’empenteta inicial.

Després de dos anys he fet balanç, i com que crec que l’esforç val la pena, he decidit apostar  encara més per aquest bloc, que serà un bloc 3.0

Vull donar-li un caire més personal, que sigui més reflex de la meva pròpia opinió i maduració d’idees que no pas referència de projectes externs. Com que els temps passa de pressa i la memòria és exigua, i cada vegada més selectiva, val la pena deixa rastre escrit del que penso i reflexiono, ni que sigui per al consum propi. Per tant, els apunts seran més breus, però també més freqüents. I abordaré temes més diversos: política, actualitat, economia, país, sense deixar la tecnologia, web 2.o, internet i la catosfera,  però també aspectes mes personals, com fotografies, viatges, vins i bones adreces.

Tot plegat un còctel nou, amb una nova imatge i en un servidor diferent, però tot sota la mateixa adreça: http://www.claudi.cat. A veure si el resultat serà igual de satisfactori.

Mentrestant, pot ser que durant uns dies el bloc no estigui accessible per mor dels canvis tècnics.

I, com sempre, espero les vostres reaccions !!!

Salut i bon Bloc 3.0

Claudi

7 de setembre de 2009