Bloc del Claudi Cervelló

Actualitat - Web - Política - Govern

Festa major del Congrés

0

I continuem de festa en festa: del 29 de setembre al 7 d’octubre tenim la festa major del barri del Congrés (programa), una setmana amb moltes activitats i un espai per al retrobament dels veïns i per celebrar la vida de barri al carrer.

A causa de la pluja ahir dissabte es van suspendre alguns actes, però la festa ha començat de debò avui diumenge, amb un matí de gegants i capgrossos, sardanes, arrossada popular,  ball de l’esbart i el pregó a càrrec de Francesc Torrebadella, pioner de la lluita pels drets dels disminuïts psíquics i un referent al barri.

 

Durant al setmana hi haurà més actes, però el plat fort serà el cap de setmana, amb concert de la banda municipal, correfoc, concert de cant coral, nit jove, bicicletada, xocolatada infantil, milla urbana, teatre, botifarrada popular, havaneres i focs artificials.

 

Aprofitem-ho i gaudim-ne tots junts!!

Festa major dels Indians: cloenda i fotos

0

Ahir es va acabar la 29a Festa major del Barri dels indians, al barceloní districte de Sant Andreu.

La festa ha esta un èxit d’organització –gràcies a la Comissió de festes–  i de participació –gràcies als veïns que s’han abocat a participar-hi i a  gaudir d’un munt d’activitats.

Tot seguit us deixo algunes fotos que il·lustren la varietat d’actes i la vitalitat del barri: també les podeu veure, aquestes i moltes més ,  al meu àlbum del Facebook.

I l’any que ve més, molt més, per celebrar els 30 anys!!

Festa major dels Indians 2012

0

Avui comença la Festa Major del barri dels Indians, al Districte de Sant Andreu de Barcelona: com podeu veure  al programa Programa de la Festa Major Indians 2012, des del 18 fins al 24 de setembre tindrem una panòplia d’activitats per a tots els gustos i edats: cercavila, botifarrada, esmorzar de la 3a edat, jocs infantils, correfoc, ball, exposicions…

 

I tot  això serà possible  gràcies a l’esforç i dedicació del Felip i la Teresa i tota la comissió de festes que ells lideren des de fa 30 anys!

 

Bona festa major a tothom…..

 

11set2012: el primer dia d’una nova època

0

Estic d’acord amb en Llach: avui ha estat el primer dia d’una nova època.

Confio que tots els partits, començant pels que governem, amb el President Mas al capdavant, donarem resposta  a aquesta demanda del poble de Catalunya. No tinguem por, però siguem conscients que no serà ni fàcil ni immediat. Ens ve al damunt una feinada… i la il·lusió  de fer-la!

Plenitud nacional!

0

 

Onze de setembre, Diada nacional de Catalunya:

 

però no oblidem el que ens diu l’Antoni Bassas a l’Ara d’ahir 10/09/2012:

(..)

Catalunya ha de poder aguantar la mirada als nord-americans. Convèncer-los que si Catalunya no és independent tindran un maldecap. I que reconèixer el nou estat és situar-se al costat correcte de la història. Que suportats bombardejos, exilis i prohibicions, i provades totes les fórmules de convivència, Catalunya té raons que els hereus de la revolució del 1776 poden entendre millor que ningú. Unes raons treballades de manera tenaç, rigorosa i respectuosa, és difícil que la terra dels lliures les pugui ignorar.

I ara, tots a la manifestació!!!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El vídeo de l’Olvido Hormigos i la independència de Catalunya

0

A l’Ara d’avui (7-9-2012) — per cert dia del meu aniversari si em permeteu la petita vanitat–  llegeixo dos articles que reflexionen sobre dos temes de rabiosa actualitat:

 

  • Xavier Bosch a “Dimissió pecipitada” opina sobre la difusió del vídeo de la regidora de Los Yebenes, i conclou que “masturbar-se no és delicte… En tot cas és ella qui hauria d’assenyalar el qui ha intentat treure-la de circulació amb joc brut. La política espanyola s així. Al corrupte se l’accepta… Penalitza menys posar la ma a la caixa que el dit a la figa.” Ara bé,  jo afegiria que, tot i que estic d’acord que no ha fet res mal fet ni punible, només faltaria, però dona, una mica incauta sí que ho ha estat vostè!… El vídeo no ha sortit solet del telèfon de l’Olvido! Ha estat ella qui l’ha enviat a algú altre… ¿Que no sap aquella màxima que diu que no s’ha de difondre res per internet que no vulguis veure publicat???? Si no la sabia, ara segur que la recordarà.

Puc estar d’acord amb bona part dels seus arguments, senyor Majó, són un exercici de sensatesa i de tocar de peus a terra… sobretot en relació al paper d’Europa en aquest afer i al rol dels petits estats en el món que ens espera.

Però, escolti, com a catalans ¿ no fa massa anys que hi toquem, de peus a terra, i ja sabem quin pa hi donen? Vol dir que Espanya no ha tingut, i te encara, una visió ‘una grande y libre’,  de si mateixa , i que això inclou una Catalunya pagana espanyola?, i que aquesta visió no varia ni té pinta de variar en un futur pròxim?

Em temo amic amic Majó, que mentre els espanyols no deixin de  pensar exclusivament com a espanyols del segle passat, a nosaltres ens tocarà invocar altres fórmules que el pacte que, ara, ja sabem que és impossible.

Per què no imaginem un futur d’Europa com la de les regions, una Europa de les Regions Unides amb una sola veu al món en representació de 50 estats lliurement consorciats? (Miri si no com Baviera posa les barbes en remull).