Bloc del Claudi Cervelló

Actualitat - Web - Política - Govern

Nou Bloc del Claudi per Sant Jordi ~ www.claudi.cat

0
Publicat el 23 d'abril de 2011

Quan llegiu aquestes línies probablement ja us haureu adonat que he renovat el meu bloc www.claudi.cat, coincidint amb Sant Jordi.

Els continguts seguiran sent els mateixos, però he volgut donar més relleu a les fotografies, que és el que més publico i una de les meves aficions preferides. Per això a la capçalera hi podeu veure una presentació dinàmica de les meves darreres fotografies que he publicat a l’ àlbum de fotos de Flickr.

Hi he afegit una integració amb el Twitter i aviat n’hi haurà amb el Facebook i amb altres xarxes socials.

Des d’un punt de vista tècnic, el bloc està allotjat íntegrament al meu servidor (claudi.cat) en lloc d’en un compte de wordpress.org, i això em permetrà més innovacions i major control sobre el que publico.

Aprofito per felicitar-vos la Diada de Sant Jordi amb una imatge treta de l’especial Sant Jordi que ha publicat la Generalitat i que us recomano per les galeries fotogràfiques que inclou, amb les imatges dels fotògrafs professionals de la institució.

 

[Autor: Generalitat de Catalunya]

Publicat dins de Apunts i etiquetada amb | Deixa un comentari

Primàries al PSOE?

0
Publicat el 4 d'abril de 2011

«La gran pregunta que es fan ara els socialistes [després que Zapatero hagi anunciat que no es presentarà de nou] és: “Ens convé o no embrancar-nos en un procés de primàries de resultat incert?” (…) Unes primàries ben jugades, com bé sap el PSC de Barcelona, equivalen a un a valuosa quota mediàtica i a una important movilització de la militància, que per uns dies se sent dipositària dels destins del partit. (…) LA clau és que la pugna sigui creïble, i per això necessites algú disposat a perdre. Una Montserrat Tura, vaja.»

David Miró, Ara, 4-4-2011