Totxanes, totxos i maons

El Bloc de Joan Josep Isern

16 de setembre de 2015
0 comentaris

Espanya escanya, o la guerra bruta que ja tenim aquí.

Des de fa temps tothom sap que en vigílies del 27-S, just en el moment estratègic més delicat, l’estat espanyol descarregarà amb tota contundència la seva artilleria més bruta i innoble contra les forces polítiques, les institucions, les entitats i la gent que l’únic que volem és fotre el camp com més aviat millor d’aquesta Espanya que ens engavanya.

Per les xarxes socials ja corre la notícia de la imminent publicació en el diari que tots imaginem d’un “dossier” carregat de maledicències i dades falses contra Artur Mas. Cap sorpresa, d’altra banda, vist com aquesta gentussa ha actuat en anteriors conteses electorals. Hi ha qui diu que sortirà el divendres de la setmana vinent, a dos dies d’anar a les urnes, quan serà impossible qualsevol reacció. Les darreres notícies que m’han arribat, però, situen la cosa molt més cap aquí. Parlen, concretament, de demà, dijous 18 de setembre.

Siguin certes o no aquestes especulacions, el cert és que ens hem de blindar i hem d’estar convençuts de dues coses:

* som a tocar del final que tots desitgem

* aquesta pugna Espanya no la guanyarà; si algú la perd serem nosaltres amb les nostres vacil·lacions i la nostra credulitat.

Fa unes hores m’ha arribat la filtració d’un informe del CNI (Centro Nacional de Inteligencia) que porta data de l’1 de setembre. Potser és un muntatge, no ho sé. Però el que s’hi diu té molta credibilitat i evidencia fins on estan disposats a fer-nos mal perquè les opcions independentistes quedin tocades per la maledicència i la gent retregui el seu suport a l’hora de votar-les.

Si jo fos un professional del periodisme i si aquest Bloc fos un mitjà de comunicació convencional hauria de fer allò que els de l’ofici diuen “contrastar les dades”. Tractant-se, però, d’un informe secret  la cosa està difícil perquè qualsevol procés de contrastació està condemnat al fracàs. Tant me fa, però: us el copio perquè el llegiu i li atorgueu la credibilitat que considereu que mereix. I en funció de la vostra valoració mireu si val la pena de difondre’l per tal que la bona gent de casa nostra n’estigui al cas.

I sobretot, alerta. Que estan cagats i van a totes. Ja ho veieu: és molt el que s’hi juguen. Però també és molt el que ens juguem nosaltres, que ja ho tenim a tocar.

 

INFORME DEL CNI DE L’1 DE SETEMBRE DE 2015

(traduït)

1: La prioritat és utilitzar Catalunya com a argument per aconseguir la majoria absoluta del PP a Espanya. En conseqüència, mà dura política, judicial i policial contra el sobiranisme, les seves institucions i les seves màximes personalitats.

2: Magnificar, ampliar i estendre els possibles casos de corrupció concentrant totes les actuacions judicials i policials en les properes setmanes prèvies a les eleccions.

3: La principal eina de l’unionisme i de l’estat serà la utilització sense complexos i cap tipus de contenció dels mitjans de comunicació espanyols, tant les ràdios com les televisions. Pel que fa en concret a Catalunya, hi ha negociacions per utilitzar amb un altre estil però també amb contundència el Grup Godó (T8 i La Vanguardia) i el Periódico, que seria la compensació que es donaria a l’unionisme del PSOE. Els sectors unionistes catalans han insistit molt en aquest punt ja que creuen que la influència de la premsa escrita espanyola és mínima, no així en el cas de les televisions i ràdios d’àmbit estatal.

4: Atemorir la ciutadania i la policia de Catalunya mitjançant demostracions de força dels cossos i forces de seguretat de l’estat col.locant-los en llocs i punts estratègics de Catalunya i interferint en les competències de la nostra policia. (Mossos d’Esquadra i cossos de policia local).

5: Aprofitar fins a les últimes conseqüències els aparells judicials lleials a l’estat per tal que sense contemplacions facin emergir tota mena de casos relacionats amb partits i agrupacions sobiranistes.

6: Creació d’una comissió d’acció política contra el sobiranisme dirigida per Jorge Fernandez Díaz, Jorge Moragas i Xavier Garcia Albiol entre altres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!