Totxanes, totxos i maons

El Bloc de Joan Josep Isern

22 de desembre de 2007
0 comentaris

Salvador, el blocaire.

En Salvador Sorrosal és un antic company de feina que fa un parell d’anys es va jubilar. Amb el cor encara jove, un bon estat de salut i el cervell bullint d’idees un bon dia va entrar en contacte amb el món dels Blocs i s’hi va afegir.

M’ho va anunciar en un correu a principis d’abril d’enguany: havia començat "SorroBloc" (vegeu aquí) i em plantejava alguns dubtes tècnics que vaig intentar aclarir-li tan bé com vaig poder. Aquest matí, en obrir el meu correu, m’he trobat una nota d’en Salvador en la que em feia saber una sèrie de felices coincidències…  (n’hi ha més) 

Pel que m’explica l’amic Salvador -i així ho escriu al SorroBloc- avui el comptador de visites del seu Bloc ha arribat a les 3.000, precisament el mateix dia que en fa 300 que el va obrir i coincidint quasi dia per dia també amb els 30 anys del seu matrimoni amb la Marta. Vaja… que només li falta encertar la grossa per arrodonir l’efecte.

Deixo aquí constància d’aquests fets per diverses raons. Primerament perquè sempre he tingut en Salvador com una bona persona i, per tant, les seves alegries les faig també meves.

Segonament perquè val la pena passejar pel seu Bloc. Recomano les seves descripcions de viatges i excursions i de manera molt especial les magnífiques fotografies que les il·lustren (sense deixar de banda unes certes complicitats pel que fa a gustos musicals).

I en tercer lloc escric avui aquest apunt perquè ho tinc molt clar: el dia que jo em jubili vull ser com el Salvador. Vejam si hi ha sort, tu…

Moltes felicitats pels 3.000, els 300 i els 30, Salvador, blocaire amic… i envejat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!