Llibertat pels nostres presos polítics.

Summament orgullosos, l‘A. i jo, d’haver contribuït el dimecres passat a fer possibles aquests meravellosos quaranta-cinc segons en favor dels presos polítics catalans.

No ens cansarem de lluitar per la dignitat republicana, sempre al costat de la gent de bé i, de manera irreductible, contra el feixisme de l’estat español, de la seva monarquia franquista, del govern de gàngsters i corruptes del PP i dels partits  –els neofalangistes de Ciudadanos i els caragirats del PSOE—  que li donen suport.

A España ja fa temps que han perdut Catalunya. I ho saben. Passaran molts anys abans que aquí es torni a relacionar l’estat español i els seus governs amb conceptes tan nobles com dignitat, decència, democràcia i vergonya. Molts anys. Tants, que estic segur que jo ja no ho veuré.

 

 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *