¿Ho sabeu, que us podeu subscriure a les Totxanes?

Des de fa pocs dies aquest Bloc que esteu llegint disposa d’una nova prestació que estic segur que us serà força útil: la de la subscripció.

¿Què vol dir subscriure’s a les Totxanes? Una cosa molt senzilla que, a més a més, tot i valer molt no us costarà ni un ral: cada vegada que jo pengi un apunt el sistema generarà un missatge d’avís que arribarà de manera automàtica al vostre correu electrònic.

Si voleu subscriure-us el que heu de fer és anar a buscar el final de la columna que teniu a la dreta de la pantalla. Allí trobareu un títol que diu ¿Vols rebre al teu correu electrònic notícia de cada nou apunt?” i al final un espai on haureu d’escriure l’adreça de correu a la qual voleu que us arribi l’avís.

Per tal d’evitar bromes i picaresques, pocs segons després que hàgiu fet clic damunt del botó del final rebreu en l’adreça de correu que hàgiu indicat un missatge que us demanarà que confirmeu la petició. Un cop hàgiu enllestit aquest ritual –que no us ocuparà més de dos o tres minuts– ja no us caldrà fer res més per estar puntualment informats del que diuen de nou aquestes Totxanes. Senzill, oi?

Això és tot. Ai, no; em deixava de dir una cosa més: moltes gràcies per la confiança i la fidelitat!

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *