TV3, un cau de catalanufos (segons els senyors Piqué i Maragall).

Vegem-ne unes mostres ben recents: “La manifestació ha omplert DE BAT A BAT la madrilenya plaza de Colón” (corresponsal a Madrid del TN-Vespre, dissabte 2 de juliol), “El director de la cursa fa FLAMBEJAR davant Fernando Alonso la bandera a quadres” (retransmissió del GP de França de Fòrmula 1, diumenge 3 de juliol”, “I aquí podeu veure el sopar que M’HE  demanat” (locutor d'”En directe” al Hard Rock Cafè, dilluns 4 de juliol). És a dir, ni un dia sense tonteria (Ep! I que consti que per enxampar tots aquests desficacis n’he tingut prou amb els meus tres quarts d’hora escadussers de presència mitjana diària davant del televisor). Són tan sobrers, doncs, els comentaris… (I, tanmateix, llegiu-ne aquest de Vicenç Villatoro).

ÚLTIMA HORA (11 de la nit): En el programa “De llibres” que acaba de passar pel 33 (per cert, amb el primer canvi sobre l’horari que ja li coneixíem: ara va mitja hora més tard) hem pogut veure la perla del dia: el rètol de presentació de Sam Abrams que el definia com “Poeta, ASSATGISTA i traductor”.

 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *