Des d'aquí

Un blog de Salvador Montalt

Malgrat: El PSC i el PP obstaculitzen l’exercici de drets democràtics fonamentals

0

Malgrat Decideix lamenta els obstacles de l’equip de govern per celebrar la consulta

No cediran cap local municipal per a la votació del dia 25 i veten la veu de la plataforma a Ràdio Malgrat

Malgrat Decideix vol denunciar els obstacles amb què s’està trobant amb l’equip de govern de l’Ajuntament de Malgrat (PSC-PP) que ha optat per no cedir cap espai a la plataforma per a facilitar la celebració de la consulta sobre la independència, el proper dia 25 d’abril.

D’altra banda, tot i haver pactat amb la directora de Ràdio Malgrat l’organització de 3 espais radiofònics dedicats a la consulta més un debat que podia ser en directe o diferit, divendres passat, dues hores després d’haver-se realitzat el primer programa, membres de la plataforma van rebre la notícia per part de la directora de la ràdio que ja no es produiria cap més programa sobre Malgrat Decideix.

El mateix periodista i escriptor Vicent Partal, que va participar en la xerrada de Malgrat Decideix diumenge passat, se’n fa ressò en el seu bloc (http://blocs.mesvilaweb.cat/partal).

La plataforma, -a través de la Revista Som-hi (cal recordar que l’Ajuntament ens obliga a demanar espais i permisos de diversa índole a través d’una entitat legal registrada)-, va entrar ahir una instància adreçada a l’alcaldessa, com a màxima autoritat de l’emissora municipal, per reclamar els tres espais i el debat que s’havien acordat realitzar. Lamentem profundament aquesta manera d’actuar de l’equip de govern, que per la plataforma repercuteix en la pèrdua d’un dret fonamental, com és la llibertat d’expressió.!

Fins ara, Malgrat Decideix ha celebrat diversos actes importants: la presentació de la plataforma, la xocolatada popular, la bicicletada, i ha posat en marxa el vot anticipat. També s’han fet xapes amb el logotip de Malgrat Decideix, un díptic informatiu i s’han repartit guardioles a les botigues del poble per poder recollir diners per sufragar totes les despeses que suposa l’organització de la consulta.

18 entitats adherides

Des que Malgrat Decideix es va constituir el passat 10 de gener, diferents entitats del poble s’han adherit a la plataforma. De moment, comptem amb 18 entitats adherides: Agrupació Sardanista Malgratenca La Barretina, Agrupament Escolta i Guia Sant Nicolau, Associació de Jubilats, Associació Solidària Malgrat amb el Sàhara, Associació de veïns Llevant de Malgrat de Mar, Club d’Atletisme Malgrat, Club Patí Malgrat (hoquei), Colla de Geganters de Malgrat de Mar, Cooperativa Progrés Garbí, Gem, Grup Bergantí, Grup d’Havaneres La Barretina, Grup de Teatre Germanor, Malgrat es Mou, Motor Antic de Malgrat, Revista Som-hi!, S.C.R. La Barretina Vermella, Sindicat Unió de Pagesos.

http://www.facebook.com/malgratdecideix
http://www.malgratdecideix.cat

(Comunicat emès per la Plataforma Malgrat Decideix)

Publicat dins de Sense categoria | Deixa un comentari