Des d'aquí

Un blog de Salvador Montalt

No tinc pas cap intenció de presentar-me a les eleccions

0

Quan he trobat un amic aquest vespre, m’ha comentat que algú o alguns afirmen que “és ben clar que en Salvador Montalt es presentarà a les eleccions municipals (..)”. Doncs els que ho veuen tan clar, val més que vagin a l’oculista, perquè no he tingut ni tinc cap intenció de presentar-me a les eleccions.

Suposo que la confusió d’aquesta gent deu venir del fet que vaig intervenir a la taula rodona organitzada per CiU en l’acte de presentació de la seva candidata. Però, com ben clarament vaig dir allà, tota la meva admiració i respecte per als que es presenten a les eleccions —esclar, si hi van de debò per servir el poble—. Com a ciutadà, tinc les meves opinions i, si és el cas, de manifestar-les en una taula rodona sobre el poble, les dic. Alguns, d’altres partits, també me les han sentit dir quan me les han demanat.

D’entre la diversitat de qüestions que focalitzen el meu interès en aquests darrers anys, no hi ha precisament la política local. Certament, vaig tenir-hi els meus anys de dedicació —diguem-ho així— i, per exemple, les pàgines de Som-hi! en són testimoni; però la vida fa tombs i les prioritats les has d’anar adaptant. No vol dir que, mal sigui de lluny, no la segueixi i no tingui opinió sobre les coses que van passant; però el dia només té 24 hores i les meves activitats i compromisos adquirits m’absorbeixen totalment.

Publicat dins de Sense categoria | Deixa un comentari