Des d'aquí

Un blog de Salvador Montalt

Les amenaces de Corbacho, que practica una violenta LOAPA

0

El socialista Corbacho ens ha recordat que els espanyols com ell no deixaran que transcorri en pau cap possible procés democràtic cap a la independència. Està bé que ho diguin abans d’hora, perquè no tinc cap mena de dubte que ho faran, quan els calgui.

I no és retòrica. Com a ministre de Treball, Corbacho ha practicat i practica una LOAPA violentíssima, una recentralització laminadora de l’autonomisme i es pot dir que s’ha permès aplicar la sentència del Constitucional força abans que aquesta fos dictada.

Ell i als càrrecs del PSC, com Maravillas Rojo, han deixat en evidència el rostre veritable del PSC. Recordem que no fa tant, quan Maragall era president i en un moment de màxima tensió, els mitjans van publicar la notícia que des del PSOE s’havia proposat a Corbacho de resuscitar la Federació Catalana del PSOE. Corbacho els demostrà que no calia. Efectivament, el seu pas pel govern i el paper d’estrassa de José Montilla ho ha reblat.

Ara Corbacho ve a la política catalana (?). Què farà, decantar Tura a un càrrec honorable o sub-honorable i ell substituir de fet el derrotat Montilla? A un fracassat polític com Corbacho, a qualsevol país democràtic se l’arraconaria: el PSOE, en canvi, el decanta de la primera fila espanyola, però li encomana de seguir la seva tasca principal.

I tant, que els espanyols com Corbacho violentaran qualsevol procés democràtic i pacífic cap a la sobirania: si ja no paren d’agredir els avenços autonòmics aconseguits!

Un altre dia ja parlaré del tema aquest de la violència, absolutament prevista a la legislació espanyola i ben bé de manual.

Publicat dins de Sense categoria | Deixa un comentari