Des d'aquí

Un blog de Salvador Montalt

Des del mòbil 699 804 050 rebo trucada anònima assetjadora anticatalana

0
Publicat el 27 d'agost de 2010

Rebuda trucada anònima al mòbil preguntant-me, al meu DNI què hi posa. No s’ha volgut identificar. Ha insistit en la seva pregunta intimidatòria, li he reclamat que s’identifiqués i com que no ho ha fet, he penjat.

Intueixo que la trucada pot tenir a veure amb els meus escrits publicats, sigui als blogs, sigui al Facebook. I és obvi que qui l’ha feta té el meu número de mòbil, que jo no el dono així com així. Estic realment empipat d’aquesta mena de gent!

Tot seguit, a les 16.22h, rebo SMS del 699 804 050 i l’ignorant m’hi diu: “Saca el dni y miralo bién macu. Habla bien Salvador tu nombre no acaba en o si no en R”.

A les 17.29h li he contestat: “En català, acaba en r, ignorant, assetjador i maleducat! No tens collons d’identificar-te, covard!”

A les 16.36h, rebo SMS des del mateix mòbil: “El único mal educado eres tu que me insultas sin motivo, y me refería a la pronunciación Salvadorrrr. Anda au ves a bailar sardanas”

Ha quedat en evidència i ara diu que és cosa de la pronunciació. Ja m’he estalviat de replicar-li que, en català, la “r” emmudeix, perquè del que realment es tracta és que no vol que jo em digui com m’han dit sempre els meus pares i es deia el meu avi, sinó que ho pronunciem com ho fa ell i ho fan fet els seus pares: amb fonètica castellana. I la cosa de les sardanes…

Per cert, si alguns dels amics que llegiu això heu donat (pel que sigui) el meu mòbil a algú que pot haver fet aquesta trucada, poseu-vos en contacte amb mi. Gràcies.

Publicat dins de Sense categoria | Deixa un comentari