Totxanes, totxos i maons

El Bloc de Joan Josep Isern

18 d'octubre de 2009
0 comentaris

“Punt de Mira”: els articles de Joan F. Mira a la xarxa.

Ja fa temps que funciona “Joan F. Mira. Tria de textos” (vegeu aquí), la molt recomanable pàgina web dedicada a l’obra de l’escriptor valencià que la bona i eficient colla de Xarxa de Mots -els mateixos que fan Rodamots, el Bloc del Quadern Gris, Minimàlia… (vegeu aquí) – van actualitzant i ampliant en la mesura de les seves possibilitats.

Des de fa uns dies el web dedicat al mestre s’ha ampliat amb una nova secció…  (n’hi ha més)

… que farà les delícies dels seus nombrosos seguidors. La secció es diu “Punt de Mira” (vegeu-la aquí), té estructura formal de Bloc i aplega els textos íntegres de tots els articles que Joan F. Mira va publicant a la premsa. Més concretament els de periodicitat setmanal a la revista El Temps i a les pàgines valencianes d’El País i el mensual al diari Avui.

De moment la relació de textos va des d’ara mateix fins a setembre de 2008 tot i que em consta que la idea de la gent de Xarxa de Mots és anar tirant cap enrere fins arribar tot el lluny que es pugui i que els arxius -informàtics i de paper- de l’autor permetin d’arribar.

Avui, que és diumenge, pot ser un bon moment per capbussar-se en aquest conjunt de materials de primera categoria -Joan F. Mira és un dels cervells més ben moblats que ara mateix tenim al país- i per incrustar l’adreça d’aquest “Punt de Mira” en la llista de llocs que cal visitar freqüentment.

Jo ja l’he inclòs a la columna dels meus enllaços recomanats de la dreta de les vostres pantalles.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!