Totxanes, totxos i maons

El Bloc de Joan Josep Isern

20 de febrer de 2009
0 comentaris

Madonna i la senyora Terribas.

Té molta raó la senyora Mònica Terribas, directora de TV3, quan diu que la televisió pública de Catalunya no pot deixar d’informar sobre la cantant Madonna, els seus discos i les seves gires internacionals.

És clar que no. De fet, ho és tant, de clar, que no recordo que ningú hagi formulat a TV3 cap mena de retret en aquest sentit. El problema no ve per la banda de Madonna, Bruce Springsteen, Leonard Cohen o Paolo Conte. Artistes amb un valor que ni es discuteix ni es pretèn que sigui menystingut.  (n’hi ha més)

El problema és de caire molt més domèstic. I, posats a filar prim, afecta tant TV3 com les emissores de la Generalitat. Territori Terribas i territori Sarsanedas, per entendre’ns.

La seva detecció és molt senzilla: la setmana vinent es posa a la venda “Absolutamente”, el nou disc del grup Fangoria, format per la senyora Olvido Gara “Alaska” i el senyor Nacho Canut, paradigmes de la modernitat més cosmopolita i “cool”.

D’altra banda, i com els pacients seguidors d’aquestes Totxanes saben molt bé, aquests dies també s’han posat a la venda els nous discos de Mazoni i de Víctor Bocanegra. Uns grans discos, per cert.

La pregunta, senyora Terribas (i senyor Sarsanedas), és molt senzilla: ¿a qui veurem i sentirem més vegades pels mitjans de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals durant els propers dies: a la parella Alaska-Canut o als senyors Mazoni i Bocanegra?

És qüestió de seguir-ho i anar comptant.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!