Més aire (Monegre)

M’agrada, m’agrada, m’agrada, sí! Cada cop hi ha més gent que s’ho curra, cada cop hi ha més opcions, més diversitat, més creativitat, més aspiracions, més entusiasme, més ànims, més aire! Més aire!

I què bo que és tenir de veí blocaire el periodista hipèractiu i musical (entre altres), Roger Palà. El vaig llegint i gràcies a ell de tant en tant un va descobrint i coneixent nous grups i cantants d’aquest país. L’última descoberta que ens ofereix m’agraaaaaaaada molt!

Ell és en Monegre (bloc) i bé, de fet no cal que expliqui molt perquè ja hi ha bastant explicat aquí.

El disc de l’any, que és seu, de Monegre, un EP amb llicència Creative Commons que contè set cançons, es pot escoltar i descarregar des de la seva web, i també es pot comprar! Jo, mentre l’anava escoltant he anat fent la compra i ja l’estic esperant.

Cargol, treu banya

Un pensament a “Més aire (Monegre)

  1. Aquesta és la gràcia d’internet. Descobrir coses que no descobririem mai per altres medis.
    A mi també m’agrada, que cada cop hi hagi més opcions i d’un nivell molt alt. Gràcies pel descobriment.
    Ah! i jo també l’he comprat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *