estereofònicx

Això és el subtitel

El xiuxiueig d’un somni (Rainbow)

Un apunt, una cançó, en dos vídeos. Créiem, encara hi creiem, que tocarem el cel, arribarem allà on hi ha l’arc de Sant Martí, ho farem.

“We believed we’d catch the rainbow
Ride the wind to the sun”

Fa dies que no deixo d’escoltar Rainbow i també Dio en solitari, hi estic enganxat.

“Soft and warm
She’ll touch my face”

Veient aquest vídeo he pensat en l’apunt de l’altre dia d’en Rockviu. No sé pas on hem arribat amb això de la música, ni tampoc amb els directes, no ho sé, però veient aquestes imatges faria un viatge en el temps fins l’any 77, en aquell lloc, en aquell moment, allà, i senzillament flipar.

Catch The Rainbow

Part 1

Part 2

When evening falls
She’ll run to me
Like whispered dreams
Your eyes can’t see
Soft and warm
She’ll touch my face
A bed of straw
Against the lace

We believed we’d catch the rainbow
Ride the wind to the sun
Sail away on ships of wonder
But life’s not a wheel
With chains made of steel
So bless me come the dawn
Come the dawn

Publicat dins de directes | Deixa un comentari

Faré volar un estel (Rosie Thomas)

Faré volar un estel per tú.

Kite Song

“Oh, tie me to the end of a kite
So I can go on, I can go on with my life
Every marigold I pass below will be my guiding light
I just want to go away from here

Oh, tie me to the end of a kite
So I can go on, I can go on with my life
Every time the wind blows stronger,
I will feel my spirit rise
I just want to go away from here

Oh, tie me up tightly by your side
So I may go with you where ever you reside
And anytime the road looks dimmer
I will be your guiding light
I just want to go away with you
I just want to go away with you

Compartir (Clann Zú)

Publicat el 4 de novembre de 2009 per frap

Suposo que tinc el bloc perquè a vegades tinc la necessitat de compartir grups que m’agraden, perquè tinc la necessitat de compartir cançons que em commouen, que em fan sentir un grapat de sensacions. Suposo que, entre altres coses, aquest és un dels motius d’aquest bloc, perquè a vegades no me’n puc estar, no em puc quedar per mi sol totes les sensacions que em fa sentir una cançó o un grup, necessito dir-ho (potser amb l’esperança de que algú senti el mateix?).

Ja fa temps que conec Clann Zú (viquipèdia), em sembla que els he posat en algun apunt, i de tant en tant els recupero i els escolto, i sincerament, no tinc paraules per explicar el que sento cada cop que ho faig. Maleeixo el dia en que es van separar, maleeixo que la seva vida fos tan curta, però no puc fer res més que això, maleïr i resignar-me i no deixar d’escoltar-los mai.

Clann Zú (myspace) és un grup format l’any 1999 a Melbourne (Austràlia), els seus membres són australians i irlandesos, i la seva música, uf!, no ho sé, millor escoltar-los. Va ser un grup compromés socialment. Tenen cançons en anglès i també algunes en irlandès, un idioma i un país molt arrelat en els seus components i la seva música (“Arrels”, potser una de les paraulas que els podria definir). A l’inici de la seva carrera van editar algun ep, l’any 2003 van publicar el seu primer disc i l’any 2004 el segón, tots dos amb el segell discogràfic G7 Welcoming Committee Records, un segell que convergeix amb els seus ideals. L’any 2005 es van dissoldre.

Potser fer un apunt de Clann Zú és un dels motius que em fa tenir aquest bloc, perquè aquest és un exemple del que explicava al principi. Vull compartir-los, potser fer-los conéixer ja que no és un grup gaire conegut, vull compartir el que sento quan els escolto, vull compartir-los perquè m’emocionen.

Words for Snow

A Sudden Intake of Breath

One Bedroom Apartment

“Take my hand, we’ll fly across this land, leave it all below. Soar above lights below. Take my hand we’ll leave this dying place where all the rivers run red. Suddenly we escape. We’ll rise above the clouds. Were never coming down. We’ll soar above these lights below. We’ll rise into the sky; no matter what they try we’ll soar above their fires below. Take my hand we’ll rise & leave this place. Through the night we’ll go. Soar above lights below. Feel your blood slowly mix into mine, daylight turns into red. Suddenly well go. Suddenly we’ll escape.”
Lights Below – Clann Zú

Publicat dins de cançons | Deixa un comentari