Connexions des de #Badalona

"Si jo hi sóc i tu també / la terra és meva i és teva." (Joan Argenté)

Setmana de plens (i de dir ‘gràcies’)

0

El Teatre Zorrilla ha acollit aquesta setmana l’homenatge que l’Ajuntament de Badalona ret a tots els treballadors i les treballadores essencials que han estat en primera línia en la lluita contra la COVID-19 des de l’inici de la pandèmia. Algunes absències difícils d’entendre i les queixes comprensibles dels sindicats municipals. Tanmateix, gràcies!
[RESUM DE LA QUARTA SETMANA DE MARÇ DE 2021] Setmana de plens a Badalona (aquí apunt específic amb el més destacatDiputació de Barcelona (més en aquest fil resum)… però sobretot setmana marcada pel ple d’investidura de Pere Aragonès com a president de la Generalitat.

Més enllà del tacticisme… això va de polítiques i propostes concretes de progrés perquè el país les necessita. Tres enllaços per contextualitzar un ple, que ja hauria d’haver resolt la XIII legislatura amb l’elecció del president.

👉Programa ERC (PDF).
👉Acord amb la CUP – Guanyem (PDF)
👉Conferència pública 4.3.2021 (vídeo)
👉Article Pere Aragonès al Diari ARA 23.3.2021
👉Discurs d’investidura (PDF)
👉Les deu millors frases de la investidura (notícia)

Altres temes d’actualitat:

“Òmnium Cultural del Barcelonès Nord és el tercer component de l’equació, junt amb l’Institut Baldomer Solà i el col·lectiu VerSembrant. L’entitat cultural ja fa temps que aposta per fer accions que cohesionin la (més…)