Connexions des de #Badalona

"Si jo hi sóc i tu també / la terra és meva i és teva." (Joan Argenté)

Comparativa eloqüent: pressupost d’inversions 2017 vs 2021

0

Parlavem de pressupostos en el darrer apunt al blog. Tornem-hi amb una comparativa eloqüent:

Pressupost inversions govern PP pactat amb PSC i Comuns sense debat de fons (de fet, mitja dotzena de persones passant-se un excel per correu-e)

VERSUS

Pressupost govern ERC Guanyem ICV-EUiA, fruit de votació oberta, audiències, seguiment, material descarregable.

👉🏻10 claus per entendre el pressupost d’inversions participatiu, oportú repescar aquest apunt al blog sobre el pressupost 2017, preparats per l’equip de Jose Téllez. http://ow.ly/EOJR30rAblY
👉🏻Pla d’Inversions Municipal 2015-19: http://ow.ly/bRw430rAaSH
👉🏻Resultat pressupost participatiu: http://ow.ly/3qNR30rAaT2

❓ Què ha passat amb els compromisos decidits amb la ciutadania? Atesa la dificultat d’execució municipal, quines són les garanties de l’acord actual? Sabem si tan sols si el govern del PP pensa fer proposta de pressupost ordinari? Què passa amb els diners disponibles via supramunicipals. Preguntes sense resposta (interessant per cert aquesta reflexió de Ricard Amaya). Sobta la frivolitat d’alguns alhora de regalar al PP el passaport al 2023… sense projecte de ciutat ni capacitat per desbloquejar l’acció muncipal.

De la falta d’ambició de tot plegat (i de les oportunitats desaprofitades) aquest posicionament d’ERC-Avancem i aquest apunt al blog d’Àlex Montornès.

#Badalona, certament, mereix més.

i etiquetada amb | Deixa un comentari