Connexions des de #Badalona

"Si jo hi sóc i tu també / la terra és meva i és teva." (Joan Argenté)

La necessària atenció a l’eix Besòs en la XIII legislatura

0

[RESUM DE LA SEGONA SETMANA DE MARÇ 2021] Els 27 barris més vulnerables es concentren en 10 municipis, el 75% dels quals a l’#EixBesòs. Prec x les polítiques de progrés als diputats de la comarca: Dolors Sabater, Susana Segovia, Raul Moreno, Helena Bayo i en especial a la diputada d’ERC a la comarca, l’advocada colomenca Ana Balsera avui divendres, el dia del tret de sortida de la XIII legislatura al Parlament.

Des de La Salut, i com a just complement a peu de carrer, les reflexions de la Maria Nadeu, de la Fundació Salut Alta: “Tanquem la persiana més de 12 hores més tard d’haver-la obert. En aquests temps incerts, el nostre acte de reivindicació més gran és que aquesta persiana segueixi oberta cada dia. Demà, tornem-hi.”

I mentrestant, una autopista més urbana. Entra en funcionament un nou radar de tram a la C-31 a #Badalona. Radar de tram a la C31. És una mesura que vam treballar entre l’Ajuntament amb el Departament d’Interior (amb l’impuls també de Territori) i que ha de portar reducció de sinistralitat, però també de soroll i contaminació.

Per cert, aquesta setmana també s’ha parlat de pressupost (de nou): al blog he (més…)