estereofònicx

Això és el subtitel

Decreixement B.S.O. (Handsome furs)

Publicat el 19 de febrer de 2008 per frap

El passat 10 de febrer va començar la Marxa pel Decreixement, una marxa amb bicicleta per moltes comarques del nostre país amb l’objectiu de fer conèixer el decreixement. El decreixement és un moviment i una forma de vida i d’entendre-la que comença a fer-se conèixer al nostre país. L’il·lustre Sr. Carabassa en parlava fa temps.

Doncs bé, jo crec que si el decreixement tingués una banda sonora, en aquesta banda sonora hi haurien de ser presents els Handsome Furs. En les cançons del seu disc "Plague Park" hi reivindiquen un retorn a la vida humil i senzilla del camp, del món rural, fan referència a elements de la natura, i critiquen el món actual i les seves ciutats on totes les presses i facilitats que en ella hi trobem a vegades no ens deixen apreciar algunes de les coses realment màgiques i importants d’aquest món. Cançons amb títols tan explícits com "Handsome Furs Hate This City", "Dead + Rural", o "Dumb Animals" on a la lletra hi trobem fragments com aquest: "turn off the miracle of electric light".

Per cert, Handsome furs està format per un dels components de Wolf Parade, grup que en una cançó molt bona del seu disc "Apologies to the Queen Mary" també fa referència al món en el que vivim: "Modern World", que també té un vídeo clip molt bo.

Dumb Animals
(No és la cançó més animada del disc)


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.