estereofònicx

Això és el subtitel

Outsiders (Crazy Train – Ozzy Osbourne)

Després de veure el reportatge emès al programa Sputnik del canal 33: "Metal: el viatge d’un heavy", no sé exactament com definiria el que és un heavy, l’autor del reportatge acaba dient que els amants del heavy són uns "outsiders", bé, el dubte que tinc en aquest cas és si "outsider" és sinònim d’estrany, "frickie" o com ho vulguis dir. La sensació que vaig tenir va ser aquesta. Però per altra banda, l’altra sensació que vaig tenir va ser la de que no estàs sol, que n’hi ha molts que són com tu, o si més no, que són i han sigut com tu eres.

El cas és que en el món del heavy hi ha una mica de tot, els sonats del Black Metal dels països escandinaus, els esbojarrats del Glam Heavy de Los Angeles, la religió, la violència, el sexe i un llarg etcètera conviuen en un mateix món. Ara bé, no tots els heavys ni els grups heavys són com alguns dels exemples, en alguns casos extrems, que apareixen en aquest reportatge, la majoria de heavys, encara que sembli difícil de creure, també poden arribar a ser gent "normal".


Crazy Train

Publicat dins de directes | Deixa un comentari

  1. Juer ja quasi no me’n recordava del gran Randy Rhoads i mira que vaig estar mirant guitarres no fa gaire i un dels models que vaig probar era una Jackson model Rhoads. Gran, gran!

    Per cert hauries pogut aprofitar i posar la lletra de la cançó! Sempre ho fas i en aquest cas complementava l’explicació de l”outsider’:

    "…I’m going out of the rails on a crazy train…"

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.