Connexions des de #Badalona

"Si jo hi sóc i tu també / la terra és meva i és teva." (Joan Argenté)

[Setmana 20/2018] Llum sobre el #sensellarisme, un problema invisibilitzat

2
Publicat el 18 de maig de 2018

[Setmanalment envio als meu canal de Telegram un resum de l’actualitat local des de la perspectiva del govern de Badalona i d’ERC, el partit que represento. Aquest és el contingut de la setmana 20 de 2018]

El Recompte 2018 a Badalona ha comptabilitzat 57 persones dormint al carrer i 172 en recursos residencials o infrahabitatges. Les xifres mostren un augment de persones sense sostre respecte el 2016. Els recomptes són una eina útil per dimensionar la problemàtica del #sensellarisme, també a #Badalona. Rera aquesta activitat hi ha molta feina tècnica i també molt de compromís, dimecres a la nit, prop de 200 voluntaris van recórrer els carrers de #Badalona per comptabilitzar les persones que hi dormen, una manera de dimensionar aquesta realitat i sensibilitzar la ciutadania per millorar la resposta al #sensellarisme i que també va tenir lloc a altres ciutats de Catalunya en el mateix moment. La secció local d’ERC hi va tenir una bona representació. Trobareu tota la informació en aquesta notícia de la Taula Sense Llar a Badalona, formada per les entitats i l’Ajuntament, i a nivell nacional en aquesta nota d’Arrels Fundació.

Com a govern municipal estem estudiant quines mesures legals emprendrem contra el Partit Popular de la ciutat per la seva campanya contra l’obertura d’un nou (més…)