marginàlies

Jaume Mateu i Martí des dels marges atalaiats de l’illa, de les lletres i de les vides mòltes

16 d'abril de 2021
0 comentaris

PARAULA D’ONA

En Miquel Brunet, des dels seus estudis de gravació de Bunyola, “Ona, edicions musicals”, des de fa 30 anys fa i edita música, i fa país. Podríem dir que fent música fa país i, alhora, posa el país –i els Països-  en solfa, que bona falta fa.

Escodrinyador incasable, esporgador tenaç, treballador infatigable, a més de la seva intensa activitat com a músic i productor, és autor d’obres tan significatives com “Rua Fosca” (2006), amb Jaume Santandreu;  “Dsilen6” (2011); “Connexions Cromàtiques” (2012), amb Mercè Pons); “Imaràntia” (2013) Maria J. Cardona; “Sinergies” (2013) amb Guillem R. Simó; “Ferments” (2015); “Apoptosi” (2019), amb Marcel Pich i Guillem R. Simó; i “Missa del Descreure” (2020).

Des del mes passat, per donar curs a la seva permanent emprenedoria -que no li ve d’ara- ha obert un canal a youtube, “Paraula d’ona”, que defineix com un espai obert al debat, a la música i a la cultura. Fins ara són cinc les “Converses a l’estudi” que formen aquest projecte que ens cal molt atendre en ser una bona sortida a l’ensopiment que ens inoculen amb molta més rapidesa i eficàcia que els vaccins de la COVID19.

En aquest enllaç hi accedireu:

https://onaedicions.cat/onanam/


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.