El BOSC PLE D’AMOR DE JORDI CUIXART

Els meus preceptors estan encantats amb el conte “Un bosc ple d’amor”, de Jordi Cuixart il·lustrat per Ignasi Blanch. El més jove ha descobert nous animals que li han cridat molt l’atenció, sobretot els aucells, en concret l’oreneta, i també els dos granots, que ha destriat pel seu compte amb esglai. El major, ha entès que la força mancomunada és la que mou els sentiments més nobles que comença a apamar. També s’ha interessat per com va escriure en Jordi Cuixart el text a la presó i com el pogué lliurar a l’il·lustrador perquè el pintàs.

També m’ha agradat a mi, sobretot per percebre la força d’en Jordi en prendre l’injust empresonament com un cau de creativitat i viver de lluita, solidaritat i enteresa. Per treure’s el capell.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *