FINESTRA FOTOGRÀFICA

Benvinguts al bloc personal d'en Francesc Cabiró (un espai actiu des de 2007). El destí natural d'una fotografia és ser mostrada, i ajudar a expressar una idea o transmetre algun missatge.

27 de maig de 2022
4 comentaris

Avui el bloc fa 15 anys!

27 de maig de 2022

La Finestra Fotogràfica naixia, justament, un 27 de maig —l’any 2007—, amb aquest apunt de Presentació.

Què signifiquen quinze anys? L’edat de l’adolescència? Per als gossos, per exemple, diuen que cada any de vida equival a set. Això voldria dir cent cinc: no la trobo tan vella, la finestra; per a un bloc resultaria exagerat. Però sí, potser, se n’hi podrien assignar tres o quatre… Posem-ne per cas, tres: l’edat equivalent seria de quaranta-cinc anys. Això ja seria més raonable. Podríem dir, aleshores, que el bloc hauria arribat a una certa maduresa.

El balanç ho corrobora?  675 apunts (un per setmana, més o menys…) Segurament, ni molt ni poc però suficient, que tampoc es tracta de cansar ningú. Quant al nombre de visites…, ara és difícil de saber, perquè, pels canvis que anat fent VilaWeb en el tractament de les estadístiques, resulta complicat de controlar. Però és igual, vosaltres el llegiu. Així que, moltíssimes gràcies per ser partícips d’aquesta Finestra, oberta a tot allò que pugui esdevenir-se…

 


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

  1. Enhorabuena Francesc por este aniversario.
    He de confesar que no le leído esos 675 apuntes, pero sí gran parte de esa cifra. Y la conclusión que saco es que, aunque sólo hubiesen sido uno o dos, quedaría justificado el seguirte.
    Gracias por todo lo que nos aportas.

  2. Enhorabona estimat amic
    Ha estat un plaer compartir amb tu la teva finestra fotogràfica , guaitar-hi i de vegades jugar i entreteixir paraules amb els teus paisatges exteriors i interiors. Abraçada

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.