Connexions des de #Badalona

"Si jo hi sóc i tu també / la terra és meva i és teva." (Joan Argenté)

[Setmana 39/2018] Fake news disfressades de notícia oficial

0

[Setmanalment envio als meu canal de Telegram un resum de l’actualitat local des de la perspectiva del govern de Badalona i d’ERC, el partit que represento. Aquest és el contingut de la setmana 39 de 2018]

🙄 Potser aquests dies us ha arribat una mena de ‘fake news’ disfressada de notícia ‘oficial’ que apunta que el govern en què vam participar acumulava factures sense pagar i que tenia desenes de contractes sense regularitzar. Res més lluny de la realitat. Vegeu aquest fil, amb aportació informada de Josep Téllez i arribeu a les conclusions vosaltres mateixos.

🤷‍♀️ O el PSC a Badalona no té pla de govern o bé hi ha un pla ocult pactat amb els q van donar suport a censura (PP i C’s). Les 2 opcions són igualment greus. Volem q l’alcalde expliqui al ple el seu projecte de ciutat, més enllà de comunicats de partit disfressats d’institucionals. Per això ERC-Avancem MES i la resta de companys amb que vam compartir govern vam demanar dijous un ple extraordinari per parlar-ne.

🏛 Aquesta ha estat setmana de ple, per bé que la sessió, que va tenir lloc dimarts, va passar per primera vegada sense temes de cultura, serveis socials, i (més…)

Publicat dins de Badalona és un poble? i etiquetada amb | Deixa un comentari