FINESTRA FOTOGRÀFICA

El destí natural d'una fotografia és ser mostrada, i encara millor si alhora pot transmetre algun missatge o ajuda a expressar una opinió.

9 de juny de 2022
2 comentaris

La noia del parc

9 de juny de 2022

Si la meva mare visqués, diria que “d’avui en vuit” es presentaria el meu llibre. I jo, fent gala d’aquell esperit adolescent amb què m’agradava puntualitzar les coses, li rebatria dient-li que no; que, si faltava just una setmana, era més exacte dir “d’avui en set”.

Sigui com sigui, el pròxim dijous dia 16, es presenta la novel·la La noia del parc, la qual, fa més de tres anys va començar a treure el cap a la pantalla del meu ordinador. Escrita en un any i mig, gairebé d’una tirada, va passar després per múltiples revisions i reescriptures… I, després d’estar atrapada al word tot aquest temps, donant-hi voltes, ara —de la mà de l’editorial Neopàtria, que ha confiat en el text per publicar-lo— La noia del parc es dona a conèixer, veu la llum; queda lliurada a la vostra lectura i consideració.

Aquí, la sinopsi de la contraportada:

On se situa la línia divisòria entre allò que creiem ser i allò que som?, entre el que sentim i què imaginem? Aquesta és una narració que explora les contradiccions de la pròpia identitat: en Tomàs és informàtic, però s’ha proposat escriure una novel·la, en la qual anirà agafant forma el personatge d’en Bernat, un pintor d’estil naïf a qui una noia misteriosa se li ofereix per fer-li de model, però sota certes condicions…

            Entre Sitges i Badalona, París i Montpeller, tant l’escriptor novell com l’artista de la ficció s’aniran movent en dues històries paral·leles, on els veurem immersos en el seu afany particular —de canvi l’un, de reafirmació l’altre— i en la recerca intermitent de companyia. Dos relats que es complementen, i en què els personatges femenins seran els qui aniran marcant la pauta dels esdeveniments.


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.