FINESTRA FOTOGRÀFICA

Benvinguts al bloc personal d'en Francesc Cabiró (un espai actiu des de 2007). El destí natural d'una fotografia és ser mostrada, i ajudar a expressar una idea o transmetre algun missatge.

6 de gener de 2010
0 comentaris

Els protagonistes del Nadal … a Badalona (8)

5 de Gener 2010

NIT DE REIS :  
A Badalona encetem la “CAPITALITAT DE LA CULTURA CATALANA 2010”, amb l’acte de la cavalcada de Reis, aquest any amb noves carrosses i una posada en escena ben lluïda, tal i com es mereix una retransmissió per televisió.

Aprofitarem doncs per demanar-los-hi … 

.. que aquest nomenament representi realment un punt d’inflexió en l’àmbit cultural a la nostra ciutat, que, tot i que durant els últims anys ha experimentat una important embranzida en aquest terreny, pateix encara un dèficit d’equipaments culturals en l’àmbit de la creació i difusió musicals: 

Espais d’assaig, i sobretot un bon auditori municipal amb la capacitat i l’acústica adeqüades i una programació estable, … 

Badalona és una ciutat madura musicalment parlant, amb un Conservatori de prestigi, grups corals consolidats i bons músics en general, … i també amb moltíssima gent que estima la música.   

Falta ara que les institucions posin les instal·lacions al nivell que els professionals i afeccionats es mereixen.  Aprofitem aquesta oportunitat!

http://www.naturalezavidaiuniverso.com/badalona-capital-de-la-cultura-catalana-2010/


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.