Connexions des de #Badalona

"Si jo hi sóc i tu també / la terra és meva i és teva." (Joan Argenté)

Arxiu de la categoria: comunicació

Un govern que ho fia tot a la imatge

0

El titular d’aquesta notícia del perfil oficial de Twitter de l’Ajuntament hauria d’haver estat: l’Ajuntament de #Badalona reforça la informació pública al municipi amb un nou canal obert a la ciutadania. Però ja ho veieu, aquí tenim un nou exemple de comunicació institucional de nou forçada per un govern que ho fia tot a la imatge… Alcalde, alcalde… i alcalde, fórmula o mantra del nou govern a la ciutat.

La notícia em genera dubtes: crec que és positiu tot nou canal informatiu, i celebro que l’actual alcalde vulgui enfortir vincles amb la gent, però aquí grinyolen coses, tal i com hem denunciat com a ERC (📝 nota de premsa): 1⃣ Quines garanties de protecció de dades ofereix l’eina? 2⃣ Quin ús tindrà durant la campanya electoral? 3⃣ Qui i com realitzarà el manteniment de l’eina, mitjançant quin llibre d’estil o pla de comunicació? i 4⃣ Com es distingirà la informació concreta de les valoracions polítiques?

Si el canal s’orienta a donar informació tècnica o molt concreta, canals més assèptics i acotats són més eficients; si el que es busca és una eina de participació, un canal de (més…)

Publicat dins de Badalona és un poble? i etiquetada amb | Deixa un comentari
5593