Connexions des de #Badalona

"Si jo hi sóc i tu també / la terra és meva i és teva." (Joan Argenté)

Arxiu de la categoria: 2015

Primer confiança, després acords: maig 2015 a Badalona

0
Sistrells des del 'mirador' del carrer de Gràcia.
Sistrells des del ‘mirador’ del carrer de Gràcia.

Ahir em vaig assabentar per la premsa que Convergència a Badalona busca una candidatura unitària per a les eleccions municipals de 2015. Sorpresa, prudent satisfacció i també un punt de preocupació.

Aquest és un tema massa important com per convertir-lo en un vistós joc de titulars. Hagués estat bé una conversa prèvia, oi? I també disposar del temps suficient per estudiar amb tota la fredor possible el màxim nombre de variables i dades. Se sabia de la nostra disponibilitat i interés.

Però en realitat haviem tingut una conversa prèvia; el 15 d’abril, concretament. Va ser una reunió al local d’ERC, amb una representació de pes de Convergència i també del partit republicà. Allà els vam plantejar la necessitat d’avançar acords i estudiar fórmules de suma, també la de la candidatura, però especialment la d’un treball més proper i coordinat amb totes les forces que ho desitgessin amb l’objectiu de bastir ponts, refer confiances i abordar finalment una de les grans assignatures que tenim com a ciutat: la falta d’un projecte (més…)

Publicat dins de Badalona és un poble? i etiquetada amb , | Deixa un comentari