NOSAL3 en som + de tres

Agenda ludicombativa comentada.

Us recordem la manifestació el 29-N a València.

… i de pas us informem de més coses que ens estan passant…

   El proper dissabte 29 de novembre ens veurem (pensem anar, i si no ens passa alguna de molt grossa hi serem) a València a la manifestació que anunciem ací al costat, on s’exposen les raons per les quals manifestar-se.

   Hem de rectificar una dada que us donàvem ahir, no estem treballant al Tarragonés, sinó al Baix Camp (haurem d’aprendre’ns millor les comarques catalanes si anem a seguir treballant per aquí). Avui ha estat el primer dia sencer i us hem de dir que la feina de mestre de primària és bastant dura, ja que acabem suant per mantenir l’ordre dintre de la classe. Els xiquets veuen que som nous i proven fins on poden arribar, i com que nosal3 hem estudiat Audició i Llenguatge i les pràctiques les férem gairebé totes a l’aula d’aquesta especialitat, doncs no sabem com controlar a vint o vint-i-cinc menuts voltant per l’aula i cridant i… UF!. Menys mal que el contracte és de substitució d’un constipat, que es guarisca aviat!!!

   També hem de dir que hem esborrat l’enllaç del TMEO, ja que no l’actualitzen des del número 84 i ja n’han publicat uns quants més…

   Fins demà!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.