NOSAL3 en som + de tres

Agenda ludicombativa comentada.

IV CONCURS DE DIBUIX ESCOLAR 9 D’OCTUBRE

Un any més, i ja en van 4, ens adrecem als col·legis de l’Alcúdia per proposar-los que el seu alumnat participe en el Concurs de Dibuix Escolar “9 d’octubre”.

Considerem important que els i les alumnes sàpiguen com va nàixer l’Antic Regne de València i totes les activitats culturals que, al voltant d’aquesta data del 9 d’octubre, vénen celebrant-se als nostres pobles.

És per això que convoquem els mestres a que ho expliquen a les seues aules perquè l’alumnat plasme què significa per a ell el 9 d’octubre. Recalquem que els dibuixos es facen a l’escola i sota la supervisió dels i de les docents per així poder valorar la seua destresa en el dibuix i la pintura, però també la imaginació i la inventiva dels treballs.

Cada docent farà una primera tria i seleccionarà 3 treballs de la seua aula que seran els que s’expossaran a la Casa de la Cultura, i passaran a la selecció final on podran aconseguir un dels tres premis per categoria que lliurem.

Us deixem seguidament les Bases del Concurs:

 BASES

* Participaran de forma voluntària totes les xiquetes i xiquets de Primària dels col·legis de l’Alcúdia.

* Hi haurà 6 Categories per cursos: 1r, 2n, 3r, 4t, 5é i 6é de Primària.

* Els dibuixos que resulten seleccionats seran exposats a la Casa de la Cultura des del dia 21 al 27 d’octubre.

* Data límit per lliurar els treballs:  dimecres dia 16 d’octubre. l’associació passarà per secretaria a arreplegar els treballs. Tots els treballs seran tornats al centre en acabar el concurs.

* La tècnica dels treballs serà lliure en format de cartolina A4. Darrere dels dibuixos figurarà el nom de l’autor o autora, nom del centre, nivell i aula.

* El lliurament dels Premis es farà el divendres 25 d’octubre a la casa de la Cultura de l’Alcúdia a les 18 hores.

PREMIS

* Diploma per a tots els participants seleccionats i Diploma d’Honor i Premis de 30€, 20€ i 15 € per a cada  categoria per als guanyadors. Els Premis es fraccionaran en xecs per bescanviar-los durant tot el curs escolar en les papereries i llibreries nostre del poble

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.