NOSAL3 en som + de tres

Agenda ludicombativa comentada.

25 i 27 de febrer. Toni Cucarella, Josep LLuís Bausset i Salvador Espriu.

El proper dijous 25 de febrer ens tornarem a reunir amb el Grup de Lectura, aquesta vegada amb Toni Cucarella per a parlar de la seua novel·la “Quina lenta agonia, la dels ametlers perduts” a les 22 hores al Casal del Bloc Jaume I de l’Alcúdia.

  El dissabte 27 de febrer està ple d’activitats, d’entre els quals destaquem l’homenatge que se li farà a Josep Lluís Bausset a l’octubre CCC a les 12 del migdia. Entre els assistents, hi haurà Jordi Pujol i l’abat de Montserrat, i per suposat nosal3.

I també: Homenatge a Salvador Espriu


El proper 27 de febrer la Societat Coral El Micalet homenatjarà Salvador  Espriu amb motiu del 25é aniversari de la seua mort. Aquest acte comptarà amb parlaments de diversos poetes i prosistes sobre la poesia i la vigència cívica del poeta, i l’actuació d’Òscar Briz,Inòpia i l’històric Jordi Batiste. L’acte el clourà la Coral Giner, de la Societat Coral El Micalet.

res

L’acte compta amb el suport de la Conselleria de Cultura de la Generalitat de Catalunya i la col•laboració de laUniversitat de València, així com d’Acció Cultural del País Valencià i altres entitats. Les entrades es venen en la Llibreria 3i4 i en la Societat Coral El Micalet.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.