Cultura 03 la gran esperança blanca (amb el peu esquerra)

Sense categoria

No sempre els que es postulen com a columna vertebral serveixen.

Cultura 03 es un "holding" que pretén ser l’eix central de la indústria cultural catalana. Si mirem la seva plana web veurem que cultura 03 consta de sis empreses. Algunes d’elles com Ara llibres o Sapiens s’han guanyat un lloc dins el nostre panorama editorial. Ara però l’han feta bona.

La llibreria Altair (per a qui no ho sàpiga Altair és una llibreria especialitzada en viatges situada al centre de Barcelona) ja fa catorze anys va començar a publicar una revista de viatges que es titula com la llibreria. És una revista realment bona fins a tal punt que més d’un cop i en més d’un cas substitueix guies de viatges. La revista l’ha editada els darrers anys el grup 62 en virtut d’un acord entre el mateix grup 62 i Altair. Però des del novembre del 2005 el grup 62 va traspassar la revista a cultura 03 Sapiens. Fins aquí tot bé. Els problemes comencen quan la llibreria Altair vol recuperar el control de la seva revista en vèncer el contracte que els vinculava al grup 62 i de retruc a Cultura 03/Sapiens. Cultura 03 s’ha negat a retornar les dades dels subscriptors a Altair. Amb lo qual Altair no pot comunicar-se directament amb els subscriptors de la seva revista. Però això no es tot, a més Cultura 03 aprofitant aquestes dades ha enviat als subscriptors de la revista Altair propaganda falsa en que afirmen que la nova revista que volen publicar "Lonely Plantet Magazine" substitueix la revista Altair. Desconec si Cultura 03 actua legalment o no però el que si que és clar és que esta actuant amb una gran baixesa.

Total que de la mateixa manera que s’ha d’anar amb compte amb els salva pàtries, també s’hi ha d’anar amb els pals de paller que s’utoentronitzen. No dubto que dins de Cultura 03 hi deu haver persones que estan en desacord respecte a aquests fets. Però si no volen que pensem que aquests mètodes són els normals dins del grup Cultura 03 val més que hi facin alguna cosa de pressa. Fora una llàstima que anessin pel món així.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.